Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 600 de șoferi, pietoni și bicicliști amendați de Poliția Rutieră Alba. Câte permise au fost reținute

Publicat

Peste 600 de șoferi, pietoni și bicicliști au fost amendați de Poliția Rutieră Alba, în cadrul unei acțiuni organizate săptămâna trecută în județ. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate șoferilor, pentru viteză neregulamentară.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 20-26 martie, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune ce a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră și depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

La acțiune, polițiștii rutieri din județ au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În această perioadă, au fost aplicate 653 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 506 pentru depășirea limitei legale de viteză, 87 pietonilor care nu au respectat regulile privind traversarea sau circulația pe drumurile publice, 53 bicicliștilor și 7 pentru conducere sub influența alcoolului.

Totodată, au fost reținute 34 de permise de conducere și au fost constatate 13 infracțiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax