Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 660 de locuri de muncă disponibile în străinătate. Vezi ce oferte sunt în Austria, Belgia, Germania, Norvegia şi Cehia

Publicat

ajofm alba sediu

Sediul AJOFM Alba

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba a anunţat disponibilitatea a peste 660 de locuri de muncă în mai multe domenii, în străinătate. Este vorba despre posturi ce pot fi ocupate prin intermediul EURES, în Austria, Belgia, Germania, Norvegia şi Cehia. De la medici, asistenţi medicali, ingineri în construcţii, economişti, specialişti software, până la drujbişti sau sudori, oferta este diversă şi este valabilă până la sfârşitul lunii februarie, respectiv martie.

În Austria, sunt vacante 20 de posturi de drujbist, până la 1 martie 2012. Condiţiile pentru ocuparea acestor locuri de muncă sunt minim 1 an experienţă în domeniu şi cunoaşterea limbii germane la nivel „peste bine”.

În Belgia, până la 30.03.2012 pot fi ocupate 5 posturi de asistent medical (dacă sunt îndeplinite condiţiile de calificare, înregistrare la Colegiul Asistenţilor Medicali şi de cunoaştere foarte bine a limbii franceze). De asemenea, până la 29 februarie, sunt valabile 2 posturi de inginer constructor (cu master, cunoştinţe de inginerie electro/electromec şi limba engleză bine), 1 post de economist comerţ (abilităţi comerciale, cunoştinţe bune de franceză, engleză, olandeză şi germană), 2 posturi de lucrător marmură (franceza sau italiana sau spaniola sau engleza la nivel conversaţional).

În Germania, sunt valabile oferte de muncă până la 12 martie 2012 în mai multe domenii: 16 posturi de medic (cunoscători ai limbii germane la nivel „bine”), 76 posturi de asistent medical geriatrie (germană bine), 30 de posturi de sudor (calificare în domeniu şi certificare în sudură WIG şi/sau MAG, germană bine), 36 de posturi de mecanic, specialist în mecatronică (calificare în domeniu, germana bine), 56 de posturi de electronist/electrician (calificare în domeniu, germană bine), 68 de posturi de şofer camion/maşină de mare tonaj (experienţă în domeniu şi permis categoria C/CE, C1/C1E, ADR, germana bine), 36 de posturi de stivuitorist (licenţă şi experienţă, germana bine), 24 de posturi de bucătar (calificare, germana bine), 38 de posturi de specialist hotelier/gastronomie (calificare, germana bine), 16 posturi de agent call center (germana, engleza/franceza sau altă limbă străină bine), 44 de posturi de specialist software (experienţă în Java, PHP, SAP, NET, germana bine), 56 de posturi de inginer (specializare în domeniul ingineriei electrice, automatice, mecanice, germana bine), 34 de posturi de inginer proiectare (specializare Catia V5, ProEngineer, SolidWorks, Siemes NX, Eplan, germana bine), 34 de posturi de lucrător CNC (calificare în domeniu, experienţă pe maşini cu 2 şi/sau 5 axe, germana bine).

În Norvegia, se angajează ingineri automatişti – 5 posturi (condiţii: studii superioare de specialitate cu master în cibernetică, automatizări, electrică, engleză fluent), ingineri electricieni – 5 posturi (condiţii: master inginer electrician, engleza fluent). Aceste oferte sunt valabile până la 28 februarie. Tot în Norvegia mai sunt disponibile 7 posturi de inginer mecanică, tehnică, electrică, proces, foraj (studii superioare de specialitate finalizate cu master, experienţă relevantă pe o poziţie similară cu vechime între 5 şi 10 ani, engleza avansat) şi un post de inginer control sistem (engleza avansat, experienţă minimă de 3 ani), oferte valabile până la 29 februarie.

În Republica Cehă sunt disponibile 30 de posturi de sudor piese de oţel, pentru cei care au experienţă TIG între 5 şi 10 ani, licenţă sudor şi cunosc bine limba cehă, engleză, rusă sau slovacă. Pentru aceste locuri de muncă se pot depune cereri până la 31 martie.

Oferta completă se poate consulta pe site-ul ANOFM, pagina EURES, https://eures.anofm.ro/. Pentru a aplica la aceste oferte, vă puteţi adresa consilierului EURES, Simona Iosep, la sediul AJOFM Alba, Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel. 0258 831137.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax