Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 70 de polițiști din Alba în trafic, pentru siguranța cetățenilor: Într-o zi, amenzi de peste 27.000 de lei aplicate șoferilor și agenților economici

Publicat

politie

politie 2 Vineri, în cadrul unei acțiuni a IPJ Alba 77 de polițiști din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au constatat două infracţiuni şi aplicat 128 de sancţiuni contravenţionale. Au fost realizate 3 filtre rutiere şi efectuate 72 de controale din care 60 la unităţi comerciale şi 12 la obiective asigurate cu pază.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat şi desfășurat în zona Alba Iuliei, o acţiune în sistem integrat care a avut drept scop menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea infracţiunilor, combaterea evaziunii fiscale şi creşterii siguranţei participanţilor la traficul rutier.

Acțiunea a fost organizată cu efective mărite în zona Alba Iuliei, fiind vizat atât mediul urban cât şi mediul rural. Un număr de 77 de polițiști din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au constatat două infracţiuni şi aplicat 128 de sancţiuni contravenţionale.

În cadrul acestei acţiuni, la care au participat poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, ai Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vințu de Jos, au fost realizate 3 filtre rutiere şi efectuate 72 de controale din care 60 la unităţi comerciale şi 12 la obiective asigurate cu pază.

Au fost constate două infracţiuni din care una de natură economico financiară şi una la regimul circulaţiei rutiere şi au fost aplicate 128 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.827 lei din care 3 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 4 privind activitatea de comercializare a bunurilor, una privind paza obiectivelor, 108 privind circulaţia pe drumurile publice şi 12 la alte acte normative. Pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.701 lei. Totodată au fost reţinute două permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, pe strada Gheorghe Șincai din municipiul Alba Iulia, a fost depistat Andrei A. Ş, de 40 de ani, care conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere”

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Principala din comuna Blandiana de către F.N., de 49 ani, domiciliat în oraşul Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu.

Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că autoutilitara era încărcată cu 4 metri steri (2,5 metri cubi) material lemnos de esență stejar, pentru care F.N. nu a putut să prezinte documente de proveniență și transport.

Faţă de F.N. s-a luat măsura sancționării contravenționale, iar ca măsură complementară materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi lăsat în custodie Ocolului Silvic Valea Ampoiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. IOIO

    sâmbătă, 07.02.2015 at 12:40

    Sigur pt siguranta cetatenilor ?

    • Alex

      sâmbătă, 07.02.2015 at 18:24

      nu pt siguranta cetatenilor , pt siguranta propiului buzunar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax