Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 700 de liberali din Alba, în frunte cu Mircea Hava, la mitingul PNL de la Brașov

Publicat

pnl

Sute de membri PNL din județul Alba au participat, sâmbătă, la mitingul organizat la Brașov. ”Alături de colegi din Sibiu, Mureș, Brașov, Hargita, Covasna, peste 700 de liberali din județul Alba au participat, în Piața Sfatului, la întâlnirea regională cu aleșii locali și candidați PNL pentru alegerile europarlamentare” a anunțta PNL Alba, pe contul de facebook al organizației județene.

Delegația a fost condusă de Mircea Hava, candidat la alegerile europarlamentare, pe locul doi pe lista propusă de PNL.

Vezi și VIDEO: Rareș Bogdan, mesaj de la Brașov pentru Meleșcanu: Nu blocați votul Diasporei! Nu vă petreceți restul vieții în pășcărie

La întâlnire au mai participat: președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidații la alegerile europarlamentare: Mircea Hava, Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Vlad Nistor, Mihai Turcanu.

Candidatul Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare Rareş Bogdan i-a transmis duminică, la mitingul de la Braşov, un mesaj ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, să nu blocheze votul diasporei ca să nu îşi petreacă sfârşitul vieţii în puşcărie.

Rareş Bogdan a susţinut că ştie ce directive a dat Teodor Meleşcanu în minister şi în consulate pentru a-i bloca pe români să voteze.

“Îi atrag atenţia lui Teodor Meleşcanu. Domnule Meleşcanu, sunteţi om în etate, aşa se spune la noi în Ardeal, nu vă petreceţi sfârşitul vieţii în puşcărie, nu blocaţi votul diasporei. Ştiu ce vreţi să faceţi, ştiu ce faceţi în consulate, ştiu ce directive aţi dat în minister, nu o să-i blocaţi pe români să voteze. Diaspora va vota şi va vota cu partidul care are şanse să îngenuncheze PSD. Şi ăla este doar PNL”, a spus Rareş Bogdan.

El i-a transmis un mesaj şi preşedintelui Klaus Iohannis, spunând că pe lângă alegerile europarlamentare PNL va câştiga şi referendumul pe justiţie.

“Ştiu că la această oră ne priveşte un om împreună cu soţia sa. Domnule preşedinte Iohannis, aceasta este armata dumneavoastră, noi suntem în spatele dumneavoastră. Vom câştiga referendumul, noi toţi românii de bună credinţă. Domnule preşedinte al României, suntem în spatele dumneavoastră şi suntem milioane şi milioane. Vom câştiga acest referendum, nu doar alegerile, pentru că PNL şi românii de bună credinţă nu vor amnistie şi graţiere pentru corupţi”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 08.04.2019 at 21:14

    Foarte bine. Peste ceva timp, 700 de PNL-isti brasoveni la mitingul de la Alba Iulia. V-a dat tara bani, tocati-i.
    Iar s-a laudat Hava ca aduce cu sacul bani europeni ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax