Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 8000 de posturi noi pentru militarii voluntari angajaţi pe bază de contract şi subofiţeri din zona operativă

Publicat

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat, luni, că urmează să fie aprobată o hotărâre de Guvern prin care vor fi înfiinţate 8.400 de posturi noi pentru militarii voluntari angajaţi pe bază de contract şi subofiţeri din zona operativă.

Declaraţia a fost făcută în cadrul festivităţii prilejuite de întoarcerea din misiune a celor 108 pompieri salvatori solicitaţi să intervină în sprijinul omologilor eleni în vederea stingerii incendiilor care au devastat Grecia.

Vezi și LIVE: Pompierii români care au intervenit la incendiile din Grecia, înaintați în grad. În echipă, un căpitan de la ISU Alba

„Am luat deja măsuri pentru consolidarea IGSU şi a unităţilor subordonate. Urmează să aprobăm o hotărâre de Guvern prin care vom înfiinţa 8.400 de posturi noi pentru militarii voluntari angajaţi pe bază de contract şi subofiţeri din zona operativă.

Anul acesta, vor fi încadraţi 1.400 dintre ei, astfel încât până în 2025 să recuperaţi o parte importantă din posturile pierdute în ultimii ani”, a afirmat premierul.

Vezi și ANGAJĂRI în MAI. Peste 8500 de posturi la Inspectoratele pentru Situații de Urgență

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Crina

    luni, 16.08.2021 at 21:33

    Ati ramas fara cadre, i-ati pensionat la 45 de ani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax