Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 9 milioane lei de la Consiliul Județean pentru reparația unui tronson de 8 km de drum între Galda de Jos și Mogoș

Publicat

Consiliul Judeţean Alba a demarat o investiţie în valoare de 9,3 milioane lei (peste 2 milioane euro), susţinută din fonduri proprii, ce presupune realizarea unor lucrări de reparaţii pe un nou tronson din drumul judeţean 107K, ce face legătura între comunele Galda de Jos şi Mogoş.

Segmentul pe care urmează să fie executate lucrări are o lungime de aproximativ 8 km, de la ieşirea din localitatea Poiana Galdei, până la tabăra şcolară Roica. Lucrările de reparaţii au fost demarate astăzi, urmând să fie finalizate până în luna aprilie 2014.

„O porţiune din drum a mai fost asfaltată în urmă cu mulţi ani, aflându-se în prezent într-o stare proastă. Tronsonul ce se întinde până la ieşire din Poiana Galdei a fost deja asfaltat de Consiliul Judeţean Alba, iar segmentul de dincolo de tabăra şcolară Roica, care este în prezent pietruit, îl avem în vedere pentru viitor” a declarat Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax