Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 900 de obiecte pirotehnice confiscate de agenţii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase din Alba

Publicat

petarde

În apropierea sărbătorilor de iarnă, petardele şi obiectele pirotehnice, irezistibile pentru cei care preferă să îşi exprime entuziasmul în mod gălăgios, sunt şi ţinta poliţiştilor, care, în această perioadă, acţionează pentru prevenirea folosirii ilegale a acestor articole. În cadrul unei astfel de acţiuni, cinci persoane care deţineau ilegal obiecte pirotehnice au fost depistate, miercuri, de agenţii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba. Un număr de 940 de obiecte pirotehnice au fost confiscate, iar deţinătorilor li s-au întocmit dosare penale.

Într-o acţiune pentru combaterea ilegalităţilor privind deţinerea şi comercializarea obiectelor pirotehnice, organizată în piaţa din cartierul Cetate din municipiul Alba Iulia în data de 21 decembrie 2011, la orele 15.30, lucrătorii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, au identificat cinci persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 43 de ani, care deţineau în mod ilegal un număr total de 940 de obiecte pirotehnice. Obiectele pirotehnice au fost confiscate, iar pe numele celor cinci bărbaţi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax