Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Petcu la Alba Iulia: Roman și Olar, cele mai pitorești personaje din Camera Deputaților. Nu poți să faci greva foamei, trei ore, pentru Centenar după ce lucrurile erau deja rezolvate

Publicat

IMG_9616 Prezent la Alba Iulia, ministrul Energiei, Toma Petcu a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre situația în Parlament și despre colegii din opoziție. Ministrul spune că PNL susține anumite lucruri care nu ar trebui să fie acceptate și este într-un circ continuu. Acesta a făcut referire la cei doi deputați de Alba, Roman și Olar, despre care spune că nu știu să-și gestioneze comportamentul.

„Domnul Roman și domnu Olar cred că sunt cele mai pitorești personaje din Camera Deputaților, oameni care cred că ar trebui să-și folosească pregătirea și faptul că sunt parlamentari ai României, pe lucruri mult mai concrete, mai actuale. Nu poți să vii să spui că faci greva foamei, trei ore, pentru Centenar după ce lucrurile erau deja rezolvate, nu poți să vii să spui  că faci tu presiuni, sau ceva de genu ăsta am văzut că a declarat prin presă, ca să se realizeze autostrada Sebeș-Turda până la Centenar. Aceste declarații cred că necesită o responsabilitate mult mai mare a clasei politice și am vorbit despre acest oameni care repet, sunt exponenții dumneavoastră și au fost aleși de populația din Alba, dar cred că ar trebui să se intereseze mai mult de problemele și soluțiile locale deoarece PNL-ul, în județul dumneavoastră, are conducere atât la nivel de CJ cât și la primărie, și ar trebui să vină cu soluții concrete pentru comunitate și mai puțin cu spectacolul politic din Parlament, care nu este benefic” spune Toma Petcu.

Acesta a mai spun că nu este normal să ajungi pe o asemenea funcție și să nu știi să-ți gestionezi cel puțin comportamentul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax