Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Petiție publică pentru oprirea criminalilor, violatorilor și tâlharilor, inițiată de deputatul PNL de Alba Florin Roman

Publicat

roman

PNL a luat decizia de a promova modificări legislative pentru modificarea regimului compensatoriu, care a dus la eliberarea timpurie a circa 11.000 de deținuți. Potrivit deputatului liberal de Alba, Florin Roman, dintre aceștia, aproximativ 700 s-au reîntors în penitenciare și circa 200 au comis noi infracțiuni violente: crime, tentative de crimă, viol, tentativă de viol sau tâlhării.

„Imaginile acestor drame au produs un puternic impact emoțional în rândul opiniei publice. Pentru susținerea proiectului nostru de lege am inițiat în mediul online și o petiție publică, pe care va invit să o semnați și să o distribuiți.

Dorim ca listele de semnături să susțină moțiunea simplă anunțată împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, principalul vinovat de faptul că România a ajuns un rai al infractorilor. Semnăturile, dar și comentariile dumneavoastră vor fi înaintate și președinților Camerei Deputatilor și al Senatului, Liviu Dragnea, respectiv Călin Popescu Tariceanu, complici morali ai crimelor, violurilor și tâlhăriilor care generează nesiguranța pentru fiecare cetățean român. Dorim, prin acest demers, ca vocea străzii să ajungă și să se audă în Parlamentul României, locul în care majoritatea PSD-ALDE s-a baricadat cu singurul scop de a-și scăpa liderii corupți de pușcărie. Alăturați-vă demersului nostru pentru a pune capăt crimelor, violurilor și tâlhăriilor săvârșite de infractorii eliberați de guvernul PSD-ALDE și semnați petiția de susținere a proiectului de lege, ce interzice eliberarea acestor infractori violenți în baza legii regimului compensatoriu”, a transmis deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Petiția poate fi semnată AICI. Până miercuri, 16 ianuarie, la ora 11:30, aproape 800 de persoane au semnat petiția.

Citește și Recursul compensatoriu: Înapoi în celule cu prețul unor noi victime. Ce rezolvă lăsarea în libertate a unor infractori

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax