Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Petrecere de Halloween, la Alba Iulia, organizată de Liga Studenților. Cele mai înfricoșătoare sau originale costume, premiate

Publicat

Ești student la UAB sau dornic de o petrecere de Halloween într-o zi de luni? Cei de la Liga Studenților din Alba Iulia organizează cea mai tare petrecere de Halloween, chiar pe 31 octombrie. 

Tot ce trebuie să faci este să îți cumperi un bilet, 15 lei dacă ești student sau 20 de lei, dacă ești din afara Universității și să îți pregătești un costum. Costumul este obligatoriu, iar fără el și fără bilet nu poți intra la petrecere.

Președintele Ligii Studenților din Alba Iulia, Mălina Bogdan a precizat pentru alba24.ro, că toți participanții la petrecere vor participa și la o tombolă cu premii, dar și la un concurs de Miss și Mister Halloween.

Petrecerea va avea loc la restaurantul Gothic din Șanțurile Cetății din Alba Iulia, de la ora 20.00.

Cum îți iei biletul?

Mergi la sediul Ligii Studenților din Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia de unde îți iei biletul în valoare de 20 de lei, iar pentru studenți cel de 15 lei.

Sau îți poți rezerva biletul la numărul de telefon: 0749304678.

Surprize?

”Surprize?

Da, da! Ai auzit bine. În cadrul petrecerii, ai ocazia de a participa la un concurs de costume, iar Miss și Mister vor avea parte de premii pe măsură.

Am menționat cumva de tombolă?

Dar shhh! Nu dăm mai mult din casă, așa că vă așteptăm să vedeți cu ochii voștri celelalte surprize pe care le-am pregătit”, au scris cei de la Liga Studenților pe Facebook.

Atmosfera va fi întreținută de Dj Priest (Dănuț Moldovan).

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax