Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Petreceri de Valentine’s Day, în Alba: Hearty Party, Bracelet Party, concert pentru îndrăgostiți

Publicat

Îndrăgostiţii din întreaga lume vor sărbători vineri, 14 februarie, ziua lor. De Valentine’s Day, cluburile şi localurile s-au pregătit pentru a primi invitaţii aşa cum se cuvine. Lumânări, trandafiri în culorile iubirii, casătorii de o zi, declarații de dragoste, șampanie, concerte și multă distracție.

Citește și  MESAJE de Ziua Îndrăgostiţilor. Sentimente și declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

Citește și Idei de CADOURI de Valentine’s Day: Ce surpriză poți să îi faci persoanei iubite, în funcție de stadiul în care se află relația

Stage, Alba Mall, Allegria, La Zvonui sunt doar o parte din localurile în care se vor organiza petreceri de Ziua Îndrăgostiților.

 

Super concert DJ Project şi Adela Popescu, căsătorii de o zi, fashion show provocator de lenjerie intimă şi multe alte surprize vă aşteaptă de Ziua Îndrăgostiţilor la „Hearty Party” în Alba Mall. În 14 februarie, de Valentine’s Day, de la ora 19.00, „Oraşul din oraşul tău” se transformă în „Oraşul îndrăgostiţilor”.

Citește și MESAJE și SMS-uri de Ziua Îndrăgostiţilor. Declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

După multe luni în care a fost închis, vineri, 14 februarie, chiar de Valentine’s Day, Club Allegria îşi redeschide porţile. Promoţii, oferte, cocktail-uri, hituri şi multă distracţie pentru cei îndrăgostiţi, dar şi pentru cei care vor să îşi găsească perechea.

„ Valentine’s La Zvonuri Party”. Localul din Sebeş s-a pregătit pentru ziua îndrăgostiţilor şi vă aşteaptă la o petrecere cu premii şi surprize şi un concert live susţinut de Non Profit. Intrarea este 10 lei

Vezi și Iubește românește de Dragobete 2021. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

 

Tot la Sebeş, Dante Cafe vă întâmpină de Valentine’s Day cu un decor specific, petale de trandafir, şampanie, vin şi lumânări. De asemenea va avea loc şi o tombolă cu premii la care sunt aşteptaţi să participe şi cei care sunt singuri şi îşi găsesc o pereche la Dante Cafe.

Irish Pub Erol îi aşteaptă pe amatorii de muzică bună la un concert live oferit de trupa albaiuliană „Good Day”. Rareş Marcu, Cătălin Nistor, Florin Logofatu şi Marius Popa vă aşteaptă să îi ascultaţi începând cu ora 22.00.

Pentru cei care nu au fost aşa de norocoşi încât să fie atinşi de săgeata lui Cupidon, Grand Caffe din Sebeş le-a pregătit o surpriză şi vrea să le găsească o pereche. Sâmbătă de la ora 21.30 va avea loc „Valentine’s Day Just for Singles”, o petrecere la care sunt aşteptaţi toţi cei care vor să se distreze şi, de ce, nu să/şi găsescă jumătatea.

 

Cu sau fără pereche, Club STAGE vă invită, sâmbătă, la petrecerea braţărilor. Roşu – timid, galben – disponibil, albastru – nu mă interesează, iar verde – te vreau. Tu ce culoare alegi sâmbată seara?

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax