Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Piese esențiale de toamnă în garderoba masculină (P)

Publicat

Oricât de mult ne-am dori ca vara să dureze o veșnicie, toamna ne dă târcoale, încercând să-și intre în drepturi. Zilele sunt deja scurte, serile mult mai reci, dar trebuie să vedem și partea frumoasă a acestui anotimp: noi ocazii să îți reîmprospătezi garderoba sau poate doar dulapul de încălțăminte.

Deși este posibil ca vremea să ne joace feste de acum înainte, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm deja la toate hainele noastre de vară favorite, nu crezi? Uneori e suficient să alegi o jachetă impermeabilă, un pulover călduros și o pereche nouă de ghete și poți jongla în continuare cu tricourile și cămășile tale preferate, de care te-ai bucurat toată vara.

Orice zi rece de toamnă are nevoie de un pulover călduros, din lână sau bumbac, cu torsade sau imprimeu, cu decolteu în V sau guler rotund. Extrem de versatil, el poate fi pus în diverse combinații, cu cămăși clasice sau tricouri.

Nu poți greși niciodată alegând o bluză sport într-o culoare puternică, e o piesă care se potrivește cu aproape orice și sezonul ăsta merge purtată peste o cămașă cu imprimeu. Ca orice alt obiect de îmbrăcăminte ușor, contrastează perfect cu orice culoare închisă, deci poartă-l cu blugi sau pantaloni închiși.

Odată cu venirea frigului, nu trebuie să renunți la plimbările prin parc, chiar dacă termometrul nu mai este atât de prietenos. Așa că alege o pereche de pantaloni călduroși, din denim gros sau stofă, care-ți vor ține de cald și te vor face, în același timp, să arăți extrem de bine.

Vei avea nevoie de multe cămăși cu mânecă lungă, ușor de purtat peste t-shirts în zile reci. Și trebuie să recunoști că e ceva anume în felul în care o bluză cu guler rotund poate să schimbe o ținută, mai ales atunci când este purtată peste o cămașă cu guler scurt sau un tricou alb.

Dar cel mai important lucru din ținutele tale noi de sezon va fi o pereche cu adevărat confortabilă, călduroasă și versatilă de ghete. Indiferent că preferi modelele cu șireturi sau cu fermoar, din piele naturală sau piele întoarsă, cu design sport, de hiking, clasic Oxford sau elegant, vei avea nevoie de un update pentru toamna 2019. Descoperă ghetele de iarnă pentru bărbați din piele și piele întoarsă, cu design modern și confortabil!

Lungile weekenduri de toamnă care se apropie necesită o pereche adițională de încălțăminte – pantofi sport sau teniși comozi și lejeri. Unde mai pui că sunt ușor de purtat și aduc doza de stil necesară oricărei ținute. Completează cu blugi sau pantaloni jogger în weekend, un tricou plin de culoare și un pullover deschis neutru, ce nu-și pierde niciodată aerul relaxat.

Nu uita că accesoriile potrivite completează outfitul pentru luna octombrie, așa că toamna asta vei investi în șepci și căciuli, ceasuri, eșarfe și poate un rucsac cool pentru laptopul sau notebook-ul tău!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax