Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pilotul de raliu din Alba, Tudor Pop va participa la Campionatul Național de Super Rally. Etapa a II-a are loc la Alba Iulia

Publicat

CSM Unirea Alba Iulia va avea un sportiv care va reprezenta orașul la Campionatul Național de Super Rally, Tudor Adrian Pop, pilot profesionist de 9 ani.

Tudor Adrian Pop, în vârstă de 28 de ani, este sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, pe care îl va reprezenta la Campionatul Național de Super Rally.

Tudor Adrian Pop, pilot profesionist de la 19 ani

Acesta pilotează încă de la vârsta de 12 ani, atunci când a debutat în campionatele județene de karting. Ulterior, în 2014, și-a pornit cariera de pilot profesionist.

Tudor Pop este la a doua participare la Campionatul Național de Super Rally, și conduce o mașină marca Mitsubishi, din gama Lancer EVO 9.

La Trofeul Râșnov, ediția 2015, pilotul albaiulian obținea prima sa clasare pe podium, în prima sa cursă ca pilot profesionist. Mai apoi, în 2021, la Trofeul Audi Brașov, Adrian reușea să se claseze pe locul 3 la două categorii, N și N4.

Campionatul Național de Super Rally va debuta sâmbătă, 12 mai, iar prima etapă va avea loc la Mangalia.

Etapa cu numărul 2 se va desfășura în perioada 2-3 iunie, chiar la Alba Iulia.

„Este o onoare și o bucurie pentru mine să pun Alba Iulia pe harta motorsportului românesc”, a declarat Tudor Adrian Pop, citat de CSM Unirea Alba Iulia.

VEZI: FOTO: Mihai Leu, la Alba Iulia. Promovează Campionatul Național Super Rally. Circuit de curse, pe străzile din oraș, în 2-3 iunie

Pentru etapa care se va desfășura la Alba Iulia, Traseul propus va începe din zona intersecției între B-dul 1 Decembrie 1918 și strada Vasile Goldiș, va continua pe B-dul Horea, apoi pe strada Calea Moților, până în sensul giratoriu din centru și retur.

foto: Facebook Pop Tudor Adrian & fras.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax