Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Planuri pentru dezvoltarea unui parc tematic cu tiroliene, trasee de orientare și cățărare, lângă „Poiana Inimii” din comuna Ighiu

Publicat

Amplasată într-un cadru natural care îţi încântă privirea şi îţi creează o stare de bine, cu orientare spre Piatra Craivii, pădurea de stejar din apropierea satului Bucerdea Vinoasă reprezintă, pentru Primăria comunei Ighiu şi Consiliul Judeţean Alba, o oportunitate de dezvoltare a unui parc tematic, printr-un viitor parteneriat.

Anunțul a fost făcut joi, 24 februarie, de președintele CJ Alba, Ion Dumitrel

„În acest sens, împreună cu primarul comunei Ighiu, Traian Rusu, am efectuat o deplasare în teren, în pădurile de pe Valea Bucerzii.

Parcul tematic va reda elemente dintr-un sat dacic, dar va avea şi un conţinut de parc de aventuri cu activităţi de căţărare şi tiroliene, trasee de orientare turistică, traseu de cicloturism şi alte activităţi specifice şi conexe, reprezentând un mod plăcut de petrecere a timpului liber cu familia sau cu prietenii.

Acest parc se doreşte a fi o atracţie a zonei, fiind situat în imediata apropiere a Poienii Inimii care, prin forma sa naturală (de unde şi denumirea), este folosită de către Consiliul Judeţean Alba ca imagine simbol pentru turismul judeţului”, a transmis Ion Dumitrel, pe pagina de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    vineri, 25.02.2022 at 08:10

    asa trebuie! Distrusa natura ca sa ajunga niste tampiti p-acolo sa faca galagie si sa lase mizerie!!!
    Dumitrele, investeste in educatie ca sunt pline raurile judetului de plastice si lasa dreq cheltuielile inutile a banilor publici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax