Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Platforma de social media X, fost Twitter, introduce o taxă pentru noii utilizatori. Cât vor avea de plătit aceștia

Publicat

Platforma de social media X, cunoscută anterior ca Twitter, ar putea taxa noii utilizatori. Aceasta a început să lanseze un nou abonament pentru noii utilizatori neverificaţi de 1 dolar în fiecare an pentru funcţiile de bază.

„Acest nou program îşi propune să apere împotriva boţilor şi a spammerilor care încearcă să manipuleze platforma şi să perturbe experienţa altor utilizatori X”, a declarat compania.

Noii utilizatori din Noua Zeelandă şi Filipine vor fi primii care vor încerca programul „Not A Bot”, a anunţat X într-un comunicat.

Utilizatorii existenţi nu ar fi afectaţi de noul serviciu de abonament. Cei care optează să nu plătească ar putea să efectueze acţiuni „numai de citire”, inclusiv citirea postărilor, vizionarea videoclipurilor şi urmărirea conturilor.

Cu toate acestea, ei nu vor putea să aprecieze postările, să răspundă, să reposteze, să citeze sau să marcheze postările.

Miliardarul tech Elon Musk a preluat compania numită anterior Twitter în urmă cu un an, după ce a cumpărat-o cu 44 de miliarde de dolari. După preluarea Twitter, Musk a concediat aproximativ 80% din cei 8.000 de angajaţi la nivel global – şi a admis că aceasta a condus la pierderi în funcţionalitatea platformei.

El a supravegheat de asemenea eliminarea „bifelor albastre” moştenite, care verificau identitatea unui utilizator, înlocuite cu un abonament plătit numit Twitter Blue.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax