Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PMP Alba schimbă candidatul pentru Primăria Sebeș. Viorel Coman, înlocuit cu Nichita Comăniciu. Noi candidați pentru Aiud și Ciugud

Publicat

IMG_2814 La începutul pre-campaniei pentru alegerile locale, Partidul Mișcarea Populară vine cu schimbări în ceea ce privește candidații pentru primărie. După ce în urmă cu două luni a fost anunțat Viorel Coman ca viitor candidat pentru Primăria Sebeș, vineri s-a anunțat înlocuirea sa cu Nichita Comăniciu. În aceeași zi au mai fost prezentați candidații pentru municipiul Aiud și comuna Ciugud.

În luna decembrie, PMP îl anunța ca viitor candidat pentru Primăria Sebeș pe omul de afaceri și fost sportiv de performanță Viorel Coman, iar la câteva luni atât partidul, cât şi candidatul au decis că nu este cea mai potrivită variantă pentru o campanie strânsă, cum se anunță a fi în municipiul Sebeș.

Potrivit președintelui PMP Alba, Clement Negruț, Viorel Coman nu a obţinut scoruri prea bune în sondajele interne.

„Am avut o discuție cu domnul Coman și i-am explicat care sunt rigorile unei campanii electorale și modul în care trebuie să abordezi o astfel de bătălie electorală. Din nefericire, după o anumită perioadă, din discuțiile avute cu el, mi-a spus că din păcate trebuie să se retragă, nici timpul nu i-a permis și nu a reușit să se plieze pe acțiunile pe care le-am avut, lucru care ne-a făcut să analizăm unde ne situăm din punct de vedere politic, s-au făcut și niște cercetări sociologice, iar rezultatul sondajelor arăta o discrepanță foarte mare între el și partid, vreo 6-7 procente”, a declarat Clement Neguț.

VEZI: VIDEO: Viorel Coman și Florin Crișan, candidații Partidului Mișcarea Populară pentru primăriile Sebeș și Zlatna

În locul lui Viorel Coman, la Primăria Sebeș va candida, din partea PMP, Nichita Comăniciu. Acesta are 56 de ani, a absolvit Facultatea Energetică la Politehnica București, iar în prezent are o firmă de consultanță și face proiecte pentru obținerea fondurilor europene.

Vineri au mai fost prezentaţi candidații pentru primăriile Aiud și Ciugud.

Pentru Aiud a fost ales să candideze Bogdan Beldean. Are 46 de ani, este absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Cluj Napoca. Spune că nu a mai făcut politică până în acest moment.

În lupta pentru Primăria Ciugud va intra un fost jurnalist, Constantin Bucea (61 de ani). Acum acesta se ocupă de consultanţă financiară şi în asigurări, fiind și consultant pe proiecte europene.

„Vreau să aduc administrația într-o zonă a umanului. La ora actuală, comuna Ciugud este administrată într-un stil dezumanizat și dezumanizant. Tot ceea ce este parte umană și interesul uman este dat la o parte pentru diferite alte interese”, a spus Constantin Bucea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax