Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PNL Alba a validat noi candidaţi pentru funcţiile de primari din judeţ. Edilii din Zlatna şi Ocna Mureş, sprijiniţi de liberali pentru încă un mandat

Publicat

ochelari acte

achelari, acte, administratie, economicPNL Alba continuă procesul de validare al candidaţilor pentru funcţiile din administraţia locală, pe care îi va sprijini la alegerile locale de anul viitor. Până acum, pe lângă candidatura confirmată a primarului Mircea Hava la Alba Iulia, respectiv Cristian Paşca la Cîmpeni, au mai fost validate cele ale primarilor din Zlatna, Silviu Ponoran şi Ocna Mureş, Silviu Vinţeler. De asemenea, alte candidaturi au fost promovate în comune din judeţ.

În total, au fost sabiliţi candidaţii PNL pentru 33 de localităţi din totalul de 78, iar procesul de validare trebuie finalizat în decembrie.

Până în 16 octombrie, au avut loc în mai multe localități din județul Alba ședințe ale organizațiilor locale ale Partidului Național Liberal, în prezența unora dintre lideri județeni ai PNL Alba. Birourile politice locale ale organizațiilor PNL au discutat chestiuni privitoare la dezvoltarea comunităților respective, dar și de ordin politic, privind alegerile locale din 2016. Astfel, în cadrul întâlnirilor s-au luat în discuție nominalizările de candidați pe care PNL Alba urmează a le susține în perspectiva alegerilor locale de anul viitor.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Cum îşi alege PNL candidaţii pentru administraţiile locale din Alba. Atanasiu: Susţinem doar primarii care nu au probleme

În aceste condiții au fost validați candidați ai Partidului Național Liberal mai mulţi primari aflați în funcție în acest moment: Silviu Vințeler (la Ocna Mureș), Silviu Ponoran (la Zlatna), Emilia Cândea (la Doștat), Traian Rusu (la Ighiu), Augustin Popa (la Hopârta), Marian Indrei (la Lopadea Nouă), Alin Nicula (la Rădești), Liviu Gigel Alexandru (la Mirăslău), Aron Zaharie (la Almașu Mare), Traian Ursaleș (la Meteș), Gligor Barabaș (la Fărău), Daniel Irimie (la Livezile), Daniel Rusu (la Șpring), Ioan Oancea (la Câlnic), Ioan Nedela (la Gârbova).

Vezi şi FOTO-VIDEO: Candidat sprijinit separat de vechiul PNL în cursa internă pentru Primăria Sebeş. Cine este Mihai Apolzan şi ce vrea să schimbe în oraş

De asemenea, Ioan Cordea, viceprimar al comunei Râmeț, va fi candidatul PNL pentru funcția de primar, în 2016, în respectiva comună, iar pentru funcția de primar al comunei Rimetea a fost desemnat consilierul local Robert Oancea, drept candidat susținut de PNL Alba.

În perioada următoare se vor face și alte desemnări de candidați ai PNL Alba pentru alegerile locale din 2016, urmând ca la începutul lunii decembrie acest proces să fie deja încheiat, transmit liberalii din Alba.

Până în 17 octombrie, PNL Alba a validat, prin Birourile Politice Locale, următorii candidaţi pentru funcţiile de primari, la alegerile locale din 2016:

Municipii şi oraşe:

Alba Iulia – Mircea Hava

Cîmpeni – Cristian Paşca

Ocna Mureş – Silviu Vinţeler

Zlatna – Silviu Ponoran

Comune:

Almaşu Mare – Aron Zaharie

Blandiana – Nicoale Gherman

Bucerdea Grânoasă – Ioan Aldea

Câlnic – Ioan Oancea

Cergău – Lenuța Aldea

Crăciunelu de Jos – Lenuța Bubur

Doştat – Emilia Cândea

Fărău – Gligor Barabas

Galda de Jos – Romulus Raica

Gârbova – Ioan Nedela

Hopârta – Augustin Popa

Ighiu – Traian Rusu

Întregalde – Teodor Florea

Livezile – Daniel Irimie

Lopadea Nouă – Marian Indrei

Meteş – Traian Ursaleş

Mihalţ – Flaviu Breaz

Miraslău – Liviu Gigel Alexandru

Noşlac – Dumitru Pop

Rădeşti – Alin Nicula

Râmeţ – Ioan Cordea

Rimetea – Robert Oancea

Roșia de Secaș – Nicolae Bogdan

Săsciori – Florin Morar

Săliştea – Aurel Emil Stănilă

Sîntimbru – Ioan Iancu Popa

Stremț – Corneliu Florea

Şpring – Daniel Rusu

Şugag – Constantin Jinar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax