Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNL Alba, după ce primarul din Zlatna a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui: „Un episod politic absolut nefericit”

Publicat

„PNL a fost și va rămâne un partid în care libertatea de opinie e importantă și prezentă de la dezbatere până la decizie. Pentru absolut orice membru! Dar de aici și până la asocierea directă, publică, inclusiv prin semnătură, a unui liberal cu o formațiune ale cărei acțiuni ridică mari semne de întrebare, este cale lungă și denotă o deviere de la verticalitate, mai ales în ochii celor care te cunosc de o viață.

Gestul colegului nostru, primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, de a semna pe lista AUR, pentru demiterea președintelui Klaus Iohannnis, reprezintă, înainte de orice, un episod politic absolut nefericit.

Citește și Primarul PNL din Zlatna a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis: ”Eu sunt un liberal mai ciudat”

Apetitul domnului Ponoran pentru AUR, partid care se joaca de-a demiterea președintelui într-o perioadă în care prioritățile sunt cu totul altele, îl plasează, din păcate, nu într-o „scăpare” de acceptat, cât într-o „ieșire” radicală unilaterală, dincolo de opțiunea colegilor de filială sau de valorile PNL.

Un episod public calculat și provocat de dragul scandalului și diversiunii de pionii locali ai unui partid oportunist și speculant ce s-a folosit de orice prilej pentru a manipula, fără nicio soluție reală pentru români în cea mai grea perioadă pe care o traversează, ca toate țările din lume, România.

Îi respectăm primarului Zlatnei valul de încredere pe care îl are, de câteva mandate, din partea concetățenilor. Îi recunoaștem munca uriașă depusă pentru realizarea atâtor proiecte, despre care chiar și domnului primar ar trebui să-i fie clar că sunt rezultatul implicării și susținerii PNL.

Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment și a trecut linia atât de bine delimitată care desparte un cetățean cu drept de vot de un politician votat de oameni sub sigla PNL”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții PNL Alba.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Curaj

    joi, 13.01.2022 at 09:24

    Mai, ca savezi ! Omul ala a fost votat si nu gruparea ce a mai ramas din adevaratul pnl dupa asocierea cu grupul lui basescu! Urmeaza sa vedem cati adevarati pnl-isti au mai ramas si vor avea curajul sa spuna ce de gandesc. Si ar fi bine sa aflati ca pt romani prioritatea majora este sa scape de asocierile nefiresti ca si de covid !

  2. Cetatean loial

    joi, 13.01.2022 at 11:20

    Va da „golanul din galerie” tot politica, nu are ce face nici el, doar asa de moral, va face de ras!
    Tara noastra din pacate este sub nivelul marii de mult, nu mai producem nimic, ne rup cu platile la facturi si scumpiri!
    Sa vedem cat rezistam!
    “statul a esuat”
    Vai si amar de voi!

  3. pilu

    joi, 13.01.2022 at 16:42

    Măi, de ce vă ofuscaţi, că v-a adus la putere si n-aţi ştiut ce să faceţi cu ea ? Păi d’aia trebuie dat jos, că nu a ştiut pe cine să pună la guvernare şi pentru jocurile murdare făcute la ordinul păpuşarului. Bravo primare,nu fi de paie !

  4. Ica

    vineri, 14.01.2022 at 08:40

    Pe mine nu ma intereseaza din ce partid face parte primarul Ponoran.Omul si faptele lui care sunt de toata lauda.Bravo lui,il sustin indiferent din ce partid jace parte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax