Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PNL Alba: „Ponta şi asociaţii l-au îndepărtat pe Klaus Iohannis, pentru a face loc UDMR. Luăm act de scoaterea noastră de la guvernare”

Publicat

Reprezentanţii PNL Alba participă marţi seara la şedinţa Delegaţiei Permanente a partidului, în care se ia o decizie în urma eşuării negocierilor privind remanierea guvernamentală. Dacă declaraţiile date de liberali la nivel local şi naţional anunţă premisele pentru retragerea lor din Guvern, alte negocieri implică preluarea unor ministere de către UDMR.

În acest context, preşedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, a făcut o serie de precizări privind criza din USL:

“Mandatul organizației Alba a PNL este pentru astăzi la Delegaţia Permanentă să luăm act de scoaterea noastră de la guvernare de către domnul premier Ponta şi Asociaţii. Luăm act şi de refuzul premierului Ponta de a numi miniștrii PNL şi pe domnul Klaus Iohannis.

Constatăm că, în Ardeal, Ponta şi Asociatii l-au îndepărtat pe primarul Sibiului şi PNL, pentru a face loc UDMR.

Sunt convins că nu asta au votat ardelenii la alegerile parlamentare din 2012 şi, prin urmare, noul guvern este ilegitim şi imoral. Prin gestul său, premierul Ponta a trădat încrederea cetățenilor care au votat USL şi la referendumul de suspendare a președintelui Traian Băsescu”.

Se referă şi la campania locală a PSD de acum doi ani: “Îmi amintesc de fluturaşii domnului deputat PSD Dîrzu care, în campania din 2012, cerea moţilor să voteze USL ca să scape ţara de UDMR. Oare acum ce le va spune moţilor?”.

Citeşte şi CRIZA din USL: Delegaţia Permanentă a PNL se reuneşte marţi seară. Decizia anticipată de lideri – retragerea miniştrilor din guvern

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. hans

    marți, 25.02.2014 at 18:16

    Klaus Iohannis e campion la retrocedari, mai ceva ca ungurii! A furat imobile in valoare de miliarde de euro pe care tot el, ca primar, le-a retrocedat unei organizatii naziste revitalizate tot de el la Sibiu, adica, sa priceapa tot prostul, si-a dat singur imobile. Parca astia de la DNA numesc chestiile aste abuz in serviciu si conflict de interese!

  2. XxX

    marți, 25.02.2014 at 18:33

    Sa scape tara de PNL 🙂
    Tu, omul marilor proiecte ale primarului Hava. Un fost adolescent complexat, batut de colegii mai mari. Probabil talharit si de pachetelul cu mancare.
    Esti la fel de nesimtit ca domnul Antonescu. Aici, local, fiind in USL repede ati facut alianta cu Hava si Dumitrel sa va mai arunce un ciolanel, sa mai aveti cate un membru doi directoras prin ceva institutie. Al vostru presedinte si-a batut joc de milioanele de oameni care au votat USL, dornici sa scape de guvernarea fanariota a despotului Traian, imblanzitorul de Boci.
    Ati intors spatele poporului si tot voi aveti curajul sa strigati ca ceilalti sunt de vina?
    Deghizati portocalii ce sunteti, o tumoare, o infectie in calea fericirii si bunastarii poporului roman.
    Sa va fie rusine, in special tie, blond „motzat” ce esti, papagal galben-portocaliu 🙂

  3. ghita grosu

    marți, 25.02.2014 at 23:44

    Intradevar nu aia am votat … repede pt un post la Cj, k tu si ai tai sa va dati cu PDL pt. un oscior. Ponta v-a facut un bine , a facut scoala cu voi sa vedeti cum se face electorat, dar in toamna nu va ve-ti lua corigenta si ramaneti repetenti. Daca voi vedeti 25% ,cum vrea marele conducator Cacarau , ….. 🙂 v-a prostit sasu si a-ti pierdut pe mana voastra . Va vad alaturi de CDR … in uitare R.I.P.

  4. ghita grosu

    marți, 25.02.2014 at 23:48

    care vreti uitati-va la inregistrarea lui Cacarau dar fara sonor…. 🙂
    gesturi de *******… si chiar se vrea presedinte?
    sa ne reprezinte pe noi 22000000? rusinica

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax