Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pod nou peste Valea Geoagiului, la Teiuș. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost lansată. Cât va costa

Publicat

Un nou pod urmează să fie construit la Teiuș, peste Valea Geoagiului, la intersecția cu strada Axente Sever din oraș, printr-o investiție de peste 1,2 milioane de lei. Vechiul pod va fi demolat. 

Primăria Teiuș a lansat pe 11 mai, în SEAP, o licitație pentru realizarea unui pod peste râul Valea Geoagiului, în zona intersecției cu strada Axente Sever din oraș.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 1.209.970 de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, noul pod va avea 17 metri lungime. Suprastructura va avea o lățime de 9,5 m (carosabil de 6 m și 2 x 1,5 m trotuare).

Realizarea noului pod se va face cu închiderea totală a circulației. Pe perioada lucrărilor, traficul se va dirija pe străzile adiacente.

După devierea traficului se va trece la desfacerea elementelor din material lemnos ale structurii podului, cale, elementele de susținerea căii, elemnete de susținere a infrastructurii, elemente de racordări cu terasamentele, etc.

Prin realizarea podului, traficul în zonă va beneficia de condiţii superioare de circulaţie, condiţii care se vor concretiza într-o serie de avantaje economice, precum reducerea costurilor de exploatare a vehiculelor, viteză de parcurs sporită, deci o reducere a timpilor de parcurs şi a pierderilor aferente.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax