Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Podul de peste Mureș, de la ieșirea din Alba Iulia, intră iar în reparații. Când se vor executa lucrările

Publicat

La nici un an de la terminrea lucrărilor de reabilitare a carosabilului care aproape au paralizat traficul la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș, podul de peste Mureș intră iar în reparații. 

Rosturile de dilatație, cârpite anul trecut cu puțin asflat, s-au dovedit a fi o lucrare de mântuială, iar problemele au început să reapară în urma cu aproape o lună.

Acum, deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a declarat într-o postare pe Facebook că lucrările de reparații asupra podului vor reîncepe de miercuri și se vor desfășura doar noaptea. Mai mult, acesta a mai precizat că toată lucrarea va dura doar 10 zile.

VEZI ȘI: FOTO ȘTIREA TA: Rosturi fără rost, la podul de peste Mureș, de la intrarea în Alba Iulia. Au crăpat la un an de la reparații

”În prima faza, intervenția de schimbare a rosturilor de dilatație o vor face cei de la Regionala Cluj- Drumuri Naționale.

Firma TKT a comandat rosturile de dilatație definitive, din beton, pentru înlocuirea celor de mântuială”, a scris Roman pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Roco

    marți, 07.07.2020 at 08:07

    Acest pod trebuie reconstruit si latit pt a asigura un flux corespunzator.

  2. kretz

    marți, 07.07.2020 at 13:45

    accesul in oras prin acea parte e o imensa batjocura nu doar la adresa albaiulienilor ci si a tuturor oamenilor din tara asta care tranziteaza zona cu auto iar faptul ca scena „asfaltarii”, „repararii”, „reabilitarii” se repeta anual nu denota decat crasa incompetenta si nepasare a administratiei judetene. cum naiba vrei sa ai turisti in oras cand oamenilor le cedeaza nervii incercand sa intre in el? la cotele actuale de trafic trebuie un cu totul alt pod, minim dublu ca benzi si mai ales cu bretele de prioritate si cu eliminarea cretinatatii de semafor de la intrarea in partos. oare dumitrel chiar nu vede coada kilometrica de masini ce uneori e pana in lancram?

  3. pilu

    marți, 07.07.2020 at 16:12

    Da ce treaba are Roman cu rosturile de dilatare de la pod ? Se pare ca liberalii astia clocec de pe acum o campanie electorala pe baza unor nimicuri (aici nu e vorba de nimicuri) si cauta tot felul tertipuri ca nu cumva concurenta sa se trezeasca mai repede. Ca si Bumbu de altfel, care face niste anunturi de te apuca plansul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax