Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Podul rutier de la intrare în Ocna Mureş intră în reparaţii capitale. Lucrări de 1,04 milioane lei, scoase la licitaţie de primărie

Publicat

Primăria Ocna Mureş a scos la licitaţie lucrările privind reparaţii capitale la podul rutier peste râul Mureş. Pentru această acţiune, administraţia locală dispune de fonduri de până la 840.842 lei fără TVA. Licitaţia este programată pentru 2 noiembrie.

Proiectul tehnic a fost realizat de firma „Romasconcept” SRL din Bucureşti, iar Consiliul Local a aprobat achiziţia lucrării de reparaţie capitală a podului peste Mureş în şedinţa din septembrie, prin procedura cererii de oferte cu atribuirea societăţii care prezintă preţul cel  mai scăzut.

În cadrul sumei maxime de aproximativ 1,042 milioane lei (suma cu TVA), firma de construcţii câştigătoare va avea de executat lucrări de frezări beton, izolare grinzi, refacere beton, refacere sistem rutier şi parte metalică a podului. Timpul alocat executării operaţiunilor este de 8 luni, de la data semnării contractului.

Podul rutier pese Mureş a fost construit în 1986 şi de atunci nu a mai trecut prin reparaţii capitale. O expertiză tehnică a arătat că acestea sunt necesare. Pe timpul lucrărilor, accesul în Ocna Mureş pe acest pod rutier se va face alternativ, pe o bandă.

Sursa: ocnamuresonline.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax