Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Policlinica Spitalului Orășenesc din Ocna Mureș intră în reparații. Sistemul termic al clădirii va fi modernizat cu 134.000 lei

Publicat

Policlinica Spitalului Orășenesc din Ocna Mureș va intra în proces de modernizare, după ce administrația locală a aprobat reabilitarea sistemului termic al clădirii. Imobilul ce găzduiește mai multe cabinete medicale necesită urgent astfel de reparații, pentru buna desfășurare a activității. Valoarea contractului ce va fi atribuit prin licitație publică, la prețul cel mai scăzut, este estimată la 134.000 de lei.

Lucrările ce urmează a fi efectuate prevăd dezafectarea instalației termice existente, mai precis demontarea centralelor și radiatoarelor și scoaterea din spațiul în care se află. Următorul pas va fi instalarea unei centrale termice prevăzut cu un cazan de încălzire din oțel cu o sarcină termică de 250 de kw, un boiler și pompe de circulație. Va fi montată și o stație de dedurizare cu temporizator precum și un coș de fum cu o înălțime de aproximativ 11 m.

În toate încăperile policlinicii, pe holuri, cabinete, birouri și casa scărilor, vor fi instalate radiatoare care să asigure un grad de confort termic de 60 W/mc. Încălzirea apei va fi posibilă printr-un boiler termoelectric, în regim de distribuție 24 de ore pe zi, atât iarna, cât și vara, iar funcționarea instalației va fi automatizată în raport cu temperatura de ieșire a apei calde.

Toate circuitele se vor realiza prin cabluri și conductori din cuplu protejați. Termenul de garanție al montajului este de 5 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. iaela

    luni, 26.11.2012 at 14:33

    De unde sunt luate aceste promisiuni ELECTORALE…. Doar toata lumea stie ca nu sunt medici cu care sa poata fi deschis spitalul !!!. Oricum asa cum se misca lucrurile in prezent nu este nici o sansa sa se rezolve ceva… Chestii vechi… cu licitatii prelungite si ajungem iar in 2013 la fel cum a fost si in 2011,2012 !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax