Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliția Română, avertisment pentru împătimiții de Pokemon Go: Puteți găsi „monștrii” respectând regulile de circulație

Publicat

13669028_952655598179008_7310925017878310053_n Poliția Română atrage le atenția jucătorilor de Pokemon Go să nu-i pună în pericol pe cei din jur. „Puteți găsi Pokemonii, respectând în același timp regulile de circulație și protejându-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur!”, se arată într-un mesaj popularizat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Avertismentul vine după ce isteria Pokemon Go a cuprins aproape întreaga planetă. În întreaga lume au fost cazuri de accidente provocate din cauza acestui joc. Deocamdată, în România nu au fost înregistrate accidente puse pe seama jocului.

Mesajul Poliției Române de pe rețeaua de socializare Facebook a adunat, în aproximativ 12 ore, peste 2.400 de distribuiri și 300 de comentarii. „Acum hoții se pot apăra! Ți-au spart casa din cauză că aveai un pokemon legendar în ea”, a fost reacția unui utilizator, la mesajul poliției, în timp ce un altul a scris: „De când cu pokemon GO am redescoperit mersul pe jos. Și nu, nu mi-au luat carnetul”.

Spre exemplu, zilele trecute, busculade periculoase la New York, Washington și Chicago au fost create de utilizatorii acestei aplicații. Şoferul unui automobil şi-a abandonat vehiculul pe marginea străzii, lăsându-şi motorul pornit, deoarece era grăbit să plece în căutarea acelui Pokemon rar. 

Într-un oraș din SUA, un tânăr a intrat cu automobilul într-un copac deoarece juca Pokemon Go în timp ce conducea, iar doi tineri au căzut în ocean de pe o faleză, în California.

Pokemon Go poate fi descarcat oficial și în România pentru iPhone și Android, compania Niantic anunțând în weekend lansarea jocului  în 26 de țări. Tot mai mulți oameni colectează monstruleți pe străzile orașelor, însă nemulțumirile au fost uriașe și mulți au dat nota minimă aplicației. Oamenii se plâng că nu e detectat semnalul GPS și că jocul se blochează des.

Citește și Pokemon Go, jocul care a isterizat planeta, are mai multe descărcări decât Whatsapp sau Instagram. Cum îl poți instala în telefon

Foto: facebook (Poliția Română)

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax