Connect with us
Publicitate

CUGIR

Poliția s-a autosesizat în cazul agresiunii unui alt copil din Cugir. Adolescentul bătăuș a fost identificat

Publicat

bataie cugir dig

Poliția din Cugir s-a autosesizat în cazul noului act de violență între minori făcut public de Alba24, joi, 11 iulie. La ora actuală polițiștii i-au identificat pe cei doi minori din clip. Este vorba despre un copil de 13 ani, agresat fizic de către un alt minor de 16 ani.

Potrivit IPJ Alba, agresiunea a avut loc în 8 sau 9 iulie, data fiind incertă deoarece copilul lovit nu mai știe exact când s-a produs incidentul.

CITEȘTE ȘI: UPDATE VIDEO: Un alt caz de violență între tineri la Cugir. Copil lovit cu picioarele în spate și palmele în cap, de un tânăr

Din primele cercetări, agresiunea s-a produs pe baza unei neînțelegeri verbale, spontane. Cei doi copii nu aveau vreo relație de prietenie.

Părinții minorului agresat s-au prezentat la sediul Poliției din Cugir, unde au fost audiați.

Reamintim că într-un videoclip care circulă pe internet, transmis de mai mulți cititori către Alba24, un băiat este lovit cu palmele peste cap și cu picioarele în spate de un alt tânăr. Deși copilul lipsit de apărare plânge de durere, bătăușul continuă să-l lovească. 

Această agresiune vine în atenția opiniei publice și a autoritățile de cercetare, la scurt timp după ce alt minor a fost agresat fizic, de un grup de tineri.

VEZI ȘI: UPDATE – VIDEO: Violență extremă la Cugir. Băiețel bătut cu sălbăticie de alți copii. Poliția a deschis un dosar penal

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax