Connect with us
Publicitate

CUGIR

UPDATE – VIDEO: Violență extremă la Cugir. Băiețel bătut cu sălbăticie de alți copii. Poliția a deschis un dosar penal

Publicat

YouTube video

Un copil din Cugir a fost trântit la pământ, bătut și înjurat de către un grup de tineri. În timp ce îl agresau, copiii au filmat întreaga scenă.

Mai mult, printre cei care îl lovesc pe copilul lipsit de apărare se află și o fată. Videoclipul a fost făcut public, pe Facebook, de către mama minorului bătut. 

În postarea de pe site-ul de socializare, mama copilului declară că agresiunea a avut loc, luni seara, în jurul orei 21.00. 

În imaginile suprinse de unul dintre copiii prezenți la agresiune se poate observa cum o fată îl lovește pe minor cu picioarele, în timp ce acesta este căzut la pământ. 

Vezi și VIDEO: URSUL din Pâclișa a ATACAT DIN NOU, într-o gospodărie. Jandarmii au tras CINCI FOCURI de armă pentru a-l îndepărta

Mama copilului bătut a declarat pentru Alba24, că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la poliție și a apelat la Institutul Medico Legal. Aceasta a mai declarat că instituțiile statului trebuie să își facă datoria. Momentan femeia se află în stare de șoc. 

”Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești… Off, oare cum aș putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat dpdv legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21….” a scris pe Facebook, mama copilului bătut. 

UPDATE: 21.20. Reprezentanții IPJ Alba au transmis că: ”referitor la imagine apărute pe rețele socializare cu copii minori: În cauza s-a înregistrat dosar penal cu privire la săvârșirea infractiunii de loviri sau alte violențe. Persoanele implicate au fost identificate, sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani, iar în dimineața zilei de 10 iulie au fost invitați la sediul Politiei Cugir, împreună cu părinții pentru audieri.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Pamfil

    marți, 09.07.2019 at 22:00

    deunazi intr-o stire: O treime din cetateni nu se simt in siguranta in cartierul lor.
    Copii astia nu mai reprezinta viitorul. Din pacate ei sunt rezultatul batjocurii din ultimii 30 de ani. Educatia e distrusa, Sanatatea se zbate in metastaze, Economia tuseste pe „vapori” din imprumuturi externe, Moralitatea NU mai exista, deh biserica majoritara e in cardasie cu „cezarul” cam dintotdeauna pe pamanturile astea. Viitorul e sumbru…

    • danaz

      miercuri, 10.07.2019 at 07:34

      Asta nu-i scuza pe parinti ptr proasta educatie a copiilor lor, ptr ca educatia porneste de acasa.

  2. Magellan

    miercuri, 10.07.2019 at 07:25

    Mda… nu sunt prea multe lucruri de zis. Consider ca nu e vina acestor decerebrati.E rezultatul unei societati bolnave ce a permis unor scursuri umane sa procreeze, sa transmita genomul viciat, sa nasca aceste parazitoze.Oameni buni, o structura fara reguli duce la anarhie.

  3. Gura mamii lor

    miercuri, 10.07.2019 at 09:43

    Gura mamii lor, acum ar trebui sa internati in centre de corectie si parintii lor sa plateasca bani grei daune.
    De vina sunt parintii, care nu isi educa si supravegheaza copii nu e de vina societatea !

  4. IOANA

    miercuri, 10.07.2019 at 19:05

    Agresorii sa fie pedepsiți. Ar fi bine sa nu lăsăm lucrurile asa și sa susținem familia sa meargă pana la capăt. Chiar dacă sunt minori trebuie pedepsiți mai ales ca avem scoli de corecție. Dacă nu se vor lua masuri părinții copilului agresat sa scrie la CEDO pt toți copiii au dreptul la o creștere normala și fericita fără traume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax