Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii au confiscat petarde și pocnitori de la firme din Abrud și Câmpeni. Acțiunea ”Foc de Artificii 2019”

Publicat

În urma unor controale la societăți comerciale din Abrud și Câmpeni, polițiștii au confiscat peste 2.300 de obiecte cu conținut pirotehnic, comercializate ilegal. Controalele s-au desfășurat în cadrul Planului de acțiunile „Foc de artificii 2019”.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 noiembrie 2019, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din IPJ Alba au efectuat mai multe controale, la societăți comerciale din orașele Câmpeni și Abrud.

Cu ocazia acestor controale, la două dintre societățile verificate au fost identificate 2310 de obiecte cu conținut pirotehnic, pentru comercializarea cărora reprezentanții societăților nu au putut prezenta autorizație.

Obiectele pirotehnice au fost confiscate, iar față comercianții care le-au pus în vânzare, fără să dețină autorizație, au fost întocmite dosare penale în cadrul cărora sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Controalele polițiștilor vor continua.

Foto: Arhiva Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax