Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii au dat amenzi de peste 3 milioane de lei, în ultimele 24 de ore. Ce au descoperit în acțiunile derulate

Publicat

Arhivă foto

Polițiștii au intervenit, în ultimele 24 de ore, la peste 3.000 de solicitări ale cetățenilor. Au fost semnalate aproape 1.000 de posibile infracțiuni și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3 milioane de lei.

Potrivit Poliției Române, la data de 22 septembrie 2023, peste 10.000 de polițiști au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale.

Astfel, au fost organizate 435 de acțiuni și s-a intervenit la 3.009 evenimente, dintre care 2.529 au fost sesizate de către cetățeni prin 112.

De asemenea, au fost depistate 15 persoane urmărite național și 3 persoane urmărite internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

În urma activităților, au fost sesizate 939 de posibile infracțiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 51 de măsuri preventive.

„Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.394 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.154.831 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 138 de  infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune”, au mai transmis reprezentanții Poliției Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax