Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţiştii au „scurtcircuitat” un cetăţean care se alimenta ilegal cu curent, direct de la stâlp

Publicat

Locuitorii oraşului Abrud nu ar trebui să se mire de calitatea slabă a curentului electric, ci doar să întrebe în vecini. Nu la fel de cinstiţi ca localnicii din ograda alăturată, aceştia se branşează ilegal la reţeaua de transport energie electrică, de cele mai multe ori, fără nici cea mai mică grijă că ar putea fi prinşi. Din păcate, norocul l-a ocolit de această dată pe un astfel de consumator.

Constantin I., de 54 de ani din Abrud fură curent electric de 11 luni. În urma unor controale efectuate de poliţişti împreună cu specialişti din cadrul „Electrica” SA Cîmpeni, bărbatul a fost prins în flagrant, miercuri, în jurul orei 12.00.

În urma cercetărilor, s-a arătat că abrudeanul s-a branşat ilegal la reţeaua de energie electrică în luna ianuarie a acestui an. Pentru fapta sa, bărbatul este cercetat de oamenii legii, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Cazul lui Constantin I. nu este nici pe departe singular. Potrivit „Electrica”, doar anul trecut aproximativ o cincime din consumul total se fură de la reţea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax