Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Alba au continuat acţiunile de control şi în week-end. Amenzi de peste 95.000 de lei şi bunuri confiscate

Publicat

pol

P oliţiştii din Alba au continuat, sâmbătă şi duminică, acţiunile cu efective mărite, în sistem integrat. Peste 150 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor, intervenţie rapidă, transporturi şi arme, explozivi, substanţe periculoase, au acţionat pentru asigurarea climatului de siguranţă publică, precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor.  

Poliţiştii au constituit 35 de filtre rutiere şi au verificat peste 160 de autovehicule.

Totodată au constatat 28 de infracţiuni, din care 16 în flagrant şi au depistat 23 de persoane suspecte de comiterea de infracţiuni. Au fost verificate 53 de societăţi comerciale.

În cele două zile de acţiune au fost constatate 695 de contravenţii, valoare amenzilor aplicate fiind de 95.100 lei.

Cele mai multe sancţiuni contravenţionale (602) au fost aplicate pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, 44 pe linie de ordine publică, 26 la Legea 12 din 1990 privind comerţul şi 23 la alte acte normative.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.260 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax