Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţiştii din Alba încearcă să identifice un bărbat găsit mort într-un lan de porumb din Dumitra, în septembrie

Publicat

Poliţiştii din Alba efectuează cercetări pentru a stabili identitatea unui bărbat găsit mort într-un lan de porumb în locul numit “La Cruce”, în satul Dumitra, comuna Sîntimbru. Cadavrul acestuia, aflat într-o avansată stare de putrefacţie, a fost găsit în septembrie. Pentru că nu au avea acte de identitate asupra sa, iar despre acesta se ştie doar că se recomanda cu numele de Aurel, poliţiştii au realizat un portret robot. Cei care îl recunosc sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi în 1 septembrie, de către un cetăţean din comuna Sîntimbru, că a găsit o persoană decedată, într-un lan de porumb.

Echipa de cercetare a descoperit în locul numit “La Cruce” din localitatea Dumitra, comuna Sîntimbru cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacţie. Corpul fusese găsit de către un localnic care recolta porumbul de terenul ce-i aparţine.

Oameni legii au stabilit că bărbatul a locuit în gospodăria unui cetăţean din localitatea Dumitra, pentru câteva luni şi lucra pentru acesta ca îngrijitor de animale. Cu aproximativ trei săptămâni înainte de găsirea cadavrului, bărbatul a dispărut de la domiciliul angajatorului, însă nu a fost sesizată poliţia. persoanele care-l cunoşteau crezând că a plecat voluntar. Asupra cadavrului nu au fost găsite documente care să ajute la stabilirea identităţii sale.

Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, iar în urma necropsiei nu au fost depistate leziuni traumatice cu caracter vital.

Semnalmentele cadavrului cu identitate necunoscută sunt următoarele:

– bărbat, de aproximativ 60 ani

– 1,70-1,80 metri înălţime

– solid cu burtă medie, lat în umeri; capul mare raportat la proporţiile normale corporale; ten închis; părul grizonat; ochii căprui, ieşiţi puţin din orbite, sprâncenele stufoase, grizonate; urechile mari, cărnoase, depărtate superior; nasul cărnos, drept cu nările mari; bărbia proeminentă şi bilobată; pomeţii obrajilor proeminenţi

– purta ochelari de vedere rotunzi cu rama metalică şi avea accent în vorbire din zona Banatului

– se deplasa greu şi cu paşi mici; pe tălpile picioarelor îi creşteau bătături pe care le tăia săptămânal

– pe unul dintre antebraţe avea tatuată o inimă

– fuma foarte mult şi a spus că se numeşte Aurel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax