Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Alba vor organiza dezbateri şi întâlniri cu elevii, pentru prevenirea incidentelor în incinta şi în apropierea şcolilor

Publicat

Odată cu începerea anului şcolar 2013-2014, poliţiştii din Alba Iulia vor organiza întâlniri şi dezbateri cu elevii din cadrul unităţilor de învăţământ. Scopul acestor întâlniri este prevenirea incidentelor ce ar putea perturba desfăşurarea procesului de educaţie. Vor fi derulate activităţi pentru creşterea gradului de securitate atât în incinta unităţilor de învăţământ şi în zonele adiacente, cât şi pe traseele de acces către şcoli.

Poliţiştii din Alba vor colabora în decursul acestui an cu directorii instituţiilor de învăţământ, învăţătorii, profesorii şi diriginţii, pentru a asigura prevenirea incidentelor ce ar putea perturba desfăşurarea procesului educativ.

„Responsabilitatea siguranţei elevilor ne revine tuturor: autorităţi locale, profesori, părinţi, poliţişti. Cu toţii vrem să-i ştim protejaţi, la adăpost de orice pericol”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Poliţiştii din Alba au fost şi ei prezenţi, luni, la deschiderea anul şcolar în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ. Aceştia au transmis, tuturor celor prezenţi, mesajul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Astfel, a fost subliniat faptul că pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, siguranţa în unităţile de învăţământ constituie, şi în cursul acestui an şcolar, o prioritate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax