Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii nu pot verifica certificatele verzi de vaccinare din cauza lipsei dispozitivelor de scanare. Ce spune ministrul

Publicat

Polițiștii nu pot verifica decât în mică măsură certificatele verzi de vaccinare, din cauza lipsei dispozitivelor necesare. 

Ministrul de Interne Lucian Bode susține că Ministerul Afacerilor Interne (MAI) are disponibile în prezent 3.000 de dispozitive pentru verificarea certificatelor verzi, deși ar fi nevoie de 8.000. 

„Noi avem peste 3.000 de astfel de dispozitive, am făcut un inventar de necesar la nivel național, sigur că necesarul este undeva la 8.000 de bucăți de astfel de dispozitive.

Trebuie să analizăm cu maximă atenție, nu se poate ca un județ să solicite 30-40 de astfel de dispozitive și alt județ să solicite 800, dimensiunea fiind sensibil egală a celor două județe.

Facem o analiză și cu siguramță pe lângă cele peste 3.000 pe care le avem, vom achiziționa și le vom distribui căre structurile noaste”, a declarat luni Lucian Bode.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax