Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acţiuni amplificate de monitorizare a traficului pe străzile Mărăşeşti şi Bucureşti din Alba Iulia. Amenzi de peste 16.000 de lei, în doar 2 zile

Publicat

Restricţiile de circulaţie instituite în municipiul Alba Iulia, ca urmare a lucrărilor desfăşurate la pasajul de cale ferată din Partoş au crescut considerabil valorile de trafic rutier pe străzile Bucureşti şi Mărăşeşti. Odată cu acestea, a crescut şi numărul infracţiunilor comise în trafic de conducătorii auto nerăbdători, care se deplasează în această zonă. Doar în ultimele două zile, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de peste 16.000 de lei, dintre care majoritatea pentru nerespectarea indicatorului „accesul interzis”.

În perioada 15 iulie – 20 septembrie 2011, agenţii din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia au aplicat sancţiuni conducătorilor auto şi au reţinut în vederea suspendării 46 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, la pasajul de peste strada Mărăşeşti.

Numai în zilele de 19 şi 20 septembrie, poliţiştii rutieri au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.060 lei, din care 77 pentru nerespectarea indicatorului „accesul interzis”, 9 pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată şi 20 pentru alte abateri constatate.
Celor 9 conducători auto care nu au respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată le-au fost suspendate permisele de conducere.

Organizarea şi menţinerea unui trafic rutier care să asigure protecţia vieţii şi integrităţii corporale a participanţilor constituie una dintre priorităţile poliţiei rutiere, prin urmare, în zona respectivă se va acţiona şi în continuare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax