Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii şi jandarmii din Alba cu „ochii-n patru” în minivacanţa de Sf Maria. Au fost constate 18 infracţiuni în flagrant şi suspendate 16 permise de conducere

Publicat

În perioada 15-18 august, poliţiştii din Alba au acţionat cu efective mărite pentru menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea infracţiunilor şi a accidentelor rutiere şi combaterea oricărei încălcări a prevederilor legale. Cei peste 300 de poliţişti care au acţionat zilnic pe raza întregului judeţ, au constatat 22 de infracțiuni, din care 18 în flagrant. Dintre acestea 6 au fost de natură judiciară, 2 de natură economico-financiară, 11 la regimul circulaţiei rutiere şi 3 de altă natură.

Au fost aplicate 598 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 118.472 lei, din care 514 privind circulaţia pe drumurile publice, 57 pentru sancţionarea privind ordinea şi liniştea publică, 14 privind comerţul şi 14 la alte acte normative.

Din cele 514 sancţiuni la regimul rutier, 303 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind viteza. Au fost reţinute 16 permise de conducere, din care 8 pentru consum de alcool şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Minivacanţa din perioada 15-18 august a fost una bogată în evenimente religioase, culturale sau sportive, organizate pe raza întregului judeţ, astfel că poliţiştii din Alba au asigurat măsurile de ordine şi au acţionat pentru prevenirea evenimentelor negative, la peste 13 manifestări.

Dintre numeroasele misiuni se remarcă cele prilejuite de evenimentul „Fân Fest” ce a avut loc la Roşia Montană, la care, în perioada 15-18 august au participat aproape 2.000 de persoane.

Pentru asigurarea securităţii participanţilor la această manifestare precum şi pentru menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea şi combaterea abaterilor de la prevederile legale, IPJ Alba a participat, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, cu 18 poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi poliţie rutieră din cadrul Poliţiilor Abrud şi Cîmpeni precum şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală.

Acest eveniment s-a încheiat fără incidente negative, astfel că se poate afirma că misiunea poliţiştilor a fost îndeplinită cu succes.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax