Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Poliţistul din Alba Iulia care a incendiat maşina fostei iubite a solicitat instanţei să fie pus în libertate

Publicat

trib

La Tribunalul Alba s-a judecat, luni, recursul formulat de poliţistul de la Serviciul Acţiuni Speciale al IPJ care a incendiat maşina fostei sale iubite, acum cercetat în stare de arest preventiv. Reprezentantul în instanţă al poliţistului a motivat că nu există plângere formulată de partea vătămată.

UPDATE: Instanţa i-a admis recursul şi acesta va fi cercetat în stare de libertate.

Potrivit IPJ Alba, luni, 1 iulie, “agentul şef de poliţie I.N.A., din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost prezentat Tribunalului Alba pentru judecarea recursului declarat împotriva încheierii pronunţate de Judecătoria Alba Iulia în data de 28.06.2013, prin care s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Completul de judecată al Tribunalului Alba a dispus revocarea mandatului de arestare preventivă şi cercetarea agentului în stare de libertate, luând faţă de acesta măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile.

În conformitate cu prevederile articolului 65 aliniatul 2 şi 4 din Legea nr. 360/2002, privind statutul poliţistului, I.N.A. a fost pus la dispoziţia unităţii şi va îndeplini acele sarcini şi atribuţii de serviciu stabilite în scris de către şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar declanşarea cercetării prealabile a agentului a fost suspendată până la finalizarea cercetărilor efectuate în dosarul penal.”

Nicolae Andrei Ivan (43 de ani) a fost suspendat din funcţia de agent de poliţie în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale de către conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean, după ce oamenii legii au început cercetarea penală pe numele său. A fost arestat preventiv vineri, 28 iunie, fiind acuzat că, în noaptea de 16 spre 17 mai, a incendiat maşina fostei sale iubite, poliţistă din Alba Iulia.

Incidentul s-a petrecut noaptea, în jurul orei 1.00, în parcarea blocului de pe strada Revoluţiei unde locuieşte femeia. Potrivit cercetărilor, bărbatul, sub influenţa alcoolului și din gelozie, a dat foc roţii din partea dreaptă faţă a autoturismului Volkswagen Polo. Incendiul a fost stins de pompierii chemaţi de un martor şi astfel a fost evitată extinderea flăcărilor la alte autoturisme din zonă.

Nicolae Andrei Ivan a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne, din sursă externă din anul 1994 şi a îndeplinit mai multe funcţii de execuţie, ultima fiind de agent de poliţie la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Citeşte aici mai multe detalii.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax