Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PORTOFOLIU: Fotografiile Aniei Ciolacu, din Alba Iulia, publicate de ediția italiană a revistei VOGUE

Publicat

foto ania ciolacu Fotografiile realizate de Ania Ciolacu, din Alba Iulia, sunt promovate de prestigioasa revistă Vogue din Italia. Ania a trimis în total 10 fotografii, iar din ele trei au ajuns „faimoase” pe pagina publicaţiei italiene. Creaţiile albaiuliencei, care a participat şi la prima ediţie a festivalului de fotografie „Alba sub lumini de Oscar” au atras și atenţia profesioniştilor. În urma analizării fotografiilor transmise de Ania, redacția publicației VOGUE a decis că imaginile  sunt de valoare și a fost aprobată publicarea în paginile revistei.

Ania Ciolacu este născută în Polonia, iar de șapte ani și-a găsit jumătatea în Alba Iulia, un specialist IT, Marius Ciolacu. Este soție, mamă a doi băieți de 2 ani și jumătate și 5 ani, iar de un an a descoperit o mare pasiune, fotografia.

ania ciolacu Despre pozele pe care le-au publicat cei de la Vogue, Ania spune că a trimis 10 în total, iar trei au fost selectate și publicate pe site-ul revistei. Orice fotograf poate să aibă aceeaşi iniţiativă, să trimită fotografii revistei Vogue, iar, dacă trec de exigențele unui ”juriu” redacțional, apar în revistă.

„Sunt fericită tot timpul când fotografiile mele apar undeva”, spune Ania.

Odată acceptate cele trei fotografii, Ania are și un portofoliu pe pagina revistei.

Una dintre fotografiile pe care cei de la Vogue Italia le-au ales pentru portofoliul Aniei este alb-negru (foto reprezentativă). Am întrebat-o pe Ania ce repezintă și ne-a spus că este imaginea unei familii din Germania. Mai precis, un frate și o soră.

Ania este mama a doi băieți de 2 ani și jumătate, respectiv 5 ani, Max și Alan, care nu au scăpat de obiectivul de fotografiat. Ania spune că pasiunea ei se împacă de minune cu familia, asta pentru că, atunci când este nevoie soțul ei, Marius îi este asistent. Iar cei doi copii sunt de multe ori inspirația ei, și asta pentru că sunt personajele principale în multe fotografii.

În urmă cu un an și jumătate a primit primul aparat de fotografiat, dar pasiunea pentru fotogafie o are de un an. De atunci a început să imortalizeze în imagini diverse momente sau persoane.  A reușit ca într-un an să realizeze mii de fotografi. „Nu toate le-am arătat oamenilor”, mărturiește Ania.

O parte din munca ei a fost promovată pe diferite site-uri, precum The Imaginarium, Inspire-Digital or Not Fine Art Photography Magazine, Black&White Universe, Shot Magazine, Monochromatic Gallery, Kaleidos, Full Frame -All in Your Head, Euphoric Capture – Inspiration & Support for Photographers, Photo Child Competition. 

A mărturisit că îi plac cel mai mult portretele. Are și câteva fotografii preferate din portofoliul personal (foto jos). Ania spune că multe dintre ele reprezintă viața.

De astfel, fotografiile Aniei Ciolacu sunt apreciate în comunitatea fotografilor profesionişti. A participat în această vară, la prima ediție a Festivalului de Fotografie „Alba sub lumini de Oscar”. Experiența din cadrul festivalului o descrie astfel: „Am cunoscut foarte multă lume cu aceeași pasiune, ca și mine și am învățat multe lucruri noi”.

Reamintim că prima ediție a festivalului de fotografie „Alba sub lumini de Oscar” a avut loc în perioada 28 iulie – 1 august 2014 și a reunit peste 80 de fotografi amatori și profesioniști.

Timp de cinci zile Cetatea Alba Carolina și zona Șureanu -Valea Frumoasei au fost ținta obiectivelor și blițurilor celor mai apreciați fotografi din România, iar cele mai frumoase imagini au fost premiate în cadrul unui concurs jurizat de fotografi profesioniști consacrați la nivel național și internațional.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax