Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

POSTURI în ADMINISTRAŢIE: 35 de posturi la Spitalul Judeţean Alba. Asistenţi la creşele din Alba Iulia, consilieri la Teiuş şi arhivist la UAB. LISTA completă

Publicat

spital alba

Spitalul-Judetean-Alba_DSP În lunile iunie şi iulie, se organizează concursuri pentru mai multe posturi vacante în administraţiile publice locale sau servicii, direcţii ori instituţii subordonate. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursuri organizate în perioada iunie-iulie şi condiţii de participare:

Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

arhivist gradul III SSD; COR 262101, cu normă întreagă, în cadrul Biroului Personal Salarizare (Arhivă)

Condiţii: studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă (Ciclul I Bologna – licenţă sau echivalentă acesteia), specializarea: “Arhivistică” sau alte specializări în cadrul cărora s-au studiat discipline din domeniul arhivistic; experienţă în domeniul arhivistic – minim 6 luni; cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională (preferabil limba engleză); cunoştinţe de utilizare a calculatorului ( Word, Internet, Excel).

Data limită pentru depunerea dosarelor: 16 iunie 2015, ora 16.00

Concurs: 30 iunie 2015, ora 10.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile la sediul Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, din str. Gabriel Bethlen, nr. 5, – telefon 0258/806.275 sau 0258806276.

 

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia (35 de posturi)

kinetoterapeut debutant la Secția ortopedie și traumatologie. Condiţii: studii: diplomă de licență în specialitate

inginer de sistem I la Secția ATI. Condiţii: studii – diplomă de licență în specialitate; vechime în muncă minim 3 ani și 6 luni în activitatea de informatică

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 18 iunie 2015, ora 15.00

Concurs: 13 iulie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior

asistent medical la UPU (2 posturi)

asistent medical debutant la UPU (4 posturi)

asistent medical debutant la Secția cardiologie (2 posturi)

asistent medical debutant la Secția chirurgie generală – compartiment Neurochirurgie (un post)

asistent medical debutant la Secția ortopedie și traumatologie (un post)

asistent medical debutant la Compartimentul Hematologie (un post)

asistent medical debutant la Spitalizare de zi – Urologie (un post)

asistent medical debutant la Spitalizare de zi – Oncologie (un post)

Termenul limită pentru depunerea dosarelor; 18 iunie 2015, ora 15.00

Concurs: 29 iunie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

asistent medical principal la Farmacia cu circuit închis

asistent medical debutant la CPCIN

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 18 iunie 2015, ora 15.00

Concurs: 3 iulie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Condiţii pentru asistent medical principal: studii: diplomă de bacalaureat și diplomă de absolvire şcoală postliceală sau echivalentă (PL) în domeniu; vechime în muncă minim 5 ani ca asistent medical de farmacie; adeverință de grad principal; cunoștințe generale de utilizare a calculatorului, redactarea unui document.

Condiţii pentru asistent medical cu studii postliceale în specialitate: diplomă de bacalaureat și diplomă de absolvire şcoală postliceală sau echivalentă (PL) în domeniu; vechime în muncă minim 6 luni ca asistent medical; cunoștințe generale de utilizare a calculatorului, redactarea unui document;

Condiţii pentru asistent medical debutant: studii: diplomă de bacalaureat și diplomă de absolvire şcoală postliceală sau echivalentă (PL) în domeniu; cunoștințe generale de utilizare a calculatorului, redactarea unui document.

registrator medical debutant – Laborator radiologie şi imagistică medicală;

registrator medical debutant la UPU

Condiţii: diplomă de studii medii de specialitate sau diplomă de studii medii; cunoştinţe generale de utilizare a calculatorului, redactarea unor documente în Word şi Excell

Concurs: 30 iunie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior;testarea psihologică va avea loc la o dată ce va fi comunicată ulterior, după finalizarea etapei de selecţie a dosarelor de concurs.

infirmier debutant la Secţia cardiologie (2 posturi)

infirmier debutant la Secţia chirurgie generală – Compartiment Neurochirurgie

infirmier debutant la Secţia Boli infecţioase

infirmier debutant la Bloc operator chirurgie

infirmier debutant la UPU (2 posturi)

Condiţii: școală generală, curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din Romania sau Curs de infirmiere organizat de furnizori autorizati de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii- Direcţia generală resurse umane si certificare, sau dovada înscrierii la cursul de infirmiere organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din Romania.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 18 iunie 2015, ora 15.00

Concurs: 7 iulie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior

brancardier la UPU (2 posturi)

îngrijitoare de curățenie la Secția medicină internă

– îngrijitoare de curățenie la Secția cardiologie

îngrijitoare de curățenie la CPCIN

îngrijitoare de curățenie la UPU

spălătoreasă la Spălătorie. Condiţii: şcoală generală

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 18 iunie 2015, ora 15.00

Concurs: 9 iulie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

muncitor IV – croitor la Serviciul administrativ, tehnic și PSM. Condţtii: calificare în meseria de croitor; vechime în muncă minim 5 ani.

muncitor II – conducător auto la Birou achiziții publice și aprovizionare. Condiţii: studii – diplomă de studii medii; permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B și C; vechime în muncă 3 ani ca șofer (conducător auto) profesionist.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 18 iunie 2015, ora 15.00

Concurs: 14 iulie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, bd. Revoluției, nr. 23, tel/fax 0258/820.825, interior 146. Concursul va consta în testare psihologică, probă scrisă, probă practică și interviu.

Primăria Municipiului Alba Iulia

– funcţii contractuale de execuţie:

asistent medical – Direcţia Creşe Creşa I Cetate. Condiţii: minimum 6 luni vechime ca asistent medical; studii posdiceale în specialitatea asistenţă medicală, absolvite cu diplomă; certificat de membru în Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România; autorizaţie de liberă practică pentru exercitarea profesiunii de asistent medical în unităţile medicale autorizate.

asistent medical – Creşa Ampoi. Condiţii: minimum 6 luni vechime ca asistent medical; studii postliceale în specialitatea asistenţă medicală, absolvite cu diplomă; certificat de membru în Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România; autorizaţie de liberă practică pentru exercitarea profesiunii de asistent medical în unităţile medicale autorizate

medic specialist – Serviciul Public de Asistenţă Medicală. Condiţii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, specializarea: medicină de familie sau pediatrie; certificat de membru în Colegiul Medicilor din România; autorizaţie de liberă practică pentru exercitarea profesiunii de medic medicină generală în unităţile medicale autorizate

asistent medical (2 posturi) – Serviciul Public de Asistenţă Medicală. Condiţii: minimum 6 luni vechime ca asistent medical; studii postliceale în specialitatea asistenţă medicală, absolvite cu diplomă; certificat de membru în Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România; autorizaţie de liberă practică pentru exercitarea profesiunii de asistent medical în unităţile medicale autorizate.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 15 iunie 2015, ora 15.00

Concurs: 23 iunie 2015, ora 10.00 – proba scrisă.

– îngrijitor (2 posturi) la Serviciul Baze Sportive şi Agrement, Compartimentul Bazin Olimpic. Condiţii: studii generale.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 17 iunie 2015, ora 15.00

Concurs: 24 iunie 2015, ora 10:00 – proba scrisă.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, str. Moților, nr. 5A, etaj 2,  telefon 0258/819.462, e-mail: office@apulum.ro.

Primăria Orașului Teiuș

consilier, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul impozite Buget, contabilitate, ajutor social, administrație publică, transport – Compartiment Contabilitate

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 24 iunie 2015, ora 13:00

Concurs: 6 iulie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentate se obţin la sediul Primăriei Orașului Teiuș, str. Clujului nr. 80, județul Alba, telefon 0258-851101 interior 25.

Primăria comunei Rădeşti

consilier, clasa I gradul profesional debutant. în cadrul compartimentului Financiar-Contabil

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, repectiv studii superioare de lungă durată, absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul știinţe economice; cunoştinţe de operare PC.

Termen limită de depunere a dosarelor: 17 iunie 2015, ora 16.00.

Concurs: 29 iunie, ora 10.00 – proba scrisă; data şi ora interviului va fi comunicată ulterior

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Rădeşti, judeţul Alba şi la numărul de telefon 0258-879300.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia

actor teatru gradul I (funcție contractuală). Condiţii: studii superioare de specialitate absolvite cu diplomă de licenţă (Facultatea de Teatru – Artă Teatrală, specializarea actorie); vechime în specialitatea studiilor absolvite de minimum 8 ani; experienţă în mânuire păpuşi.

Concurs: 18 iunie 2015, ora 9.00 proba scrisă – Alba Iulia, bd. 1 Decembrie 1918, nr. 68, la sala de ședințe; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

maestru sunet I (funcție contractuală). Condiţii: certificat de absolvire liceu, profil electrotehnic; experienţă în realizarea sonorizării spectacolelor de teatru şi concerte.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 10 iunie 2015, ora 15.00

Concurs: 18 iunie 2015, ora 12.30 proba scrisă – Alba Iulia, bd. 1 Decembrie 1918, nr. 68, la sala de ședințe; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, Str. Andrei Mureșanu, nr 3, Tel. 0258/811.752.

Primăria Comunei Şpring

şofer la Compartimentul SVSU (Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă) – post contractual

Condiţii: studii medii; permis de conducere categoria B, C, D, E; atestat transport marfă;

vechime în specialitatea postului – minimum 3 ani.

Anunţ publicat în 26 mai, termen pentru depunerea dosarelor, 10 zile.

Concurs: 18 iunie 2015, ora 10.00 – proba scrisă; 19 iunie 2015, ora 10.00 – proba interviu; 19 iunie 2015, ora 14.00 – proba practică.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Şpring din Şpring, Str. Doştatului nr. 94, Judeţul Alba, tel. 0258/765.019.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba

îngrijitor în cadrul Centrului de agrement Arieşeni (funcție contractuală de execuție)

Condiţii: studii generale sau medii; vechime în specialitate; nu necesită; domiciliul în localitatea Arieşeni sau în zonele învecinate.

Termen limită de depunerea dosarelor: 10 iunie 2015

Concurs: 17 iunie 2015, ora 09:00: proba practică; 17 iunie 2015, ora 14:00: proba interviu

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Alba din str. Dr. loan Ratiu, nr. 34, telefon: 0258/832.768.

Primăria Municipiului Alba Iulia

inspector, clasa I, gradul profesional asistent, la Compartiment relații cu asociațiile de proprietari

Condiţii: vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licenţă economie; cunoştinţe de operare pe calculator – nivel mediu.

Anunţ publicat în 19 mai, termen pentru depunerea dosarelor de înscriere 20 de zile.

Concurs: 17 iunie 2015, ora 10.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, str. Calea Moților, nr. 5A, etaj 2,  Județul Alba, telefon 0258/819.462.

Citeşte şi Concurs pentru ocuparea funcţiei publice de arhitect şef al judeţului Alba. Condiții de participare, bibliografie și documente pentru înscriere

Citeşte şi ANFP: Concurs pentru ocuparea funcţiei publice de secretar al judeţului Alba. Condiții de participare, bibliografie și documente pentru înscriere

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Hava

    marți, 09.06.2015 at 19:08

    Colegi si prieteni pnl (fost pd) cautati-ma pt angajare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax