Connect with us
Publicitate

AIUD

POVESTEA CONTINUĂ: La ce facultați au intrat cei șapte elevi de 10 la BAC din Alba, sau unde așteaptă să dea admitere

Publicat

Șapte elevi din Alba au reușit să obțină în acest an media zece la Bacalaureat. Alba24.ro le-a prezentat atunci povestea și cum au reușit să ajungă la această performanță.

Acum, la aproape o lună de la examenul de Bacalaureat și de la afișarea notelor am vrut să aflam unde vor studia pe viitor cei șapte absolvenți din județul Alba. 

Maria Lazăr Colegiul Naţional „Inochenție Micu Clain” din Blaj 

Maria a decis să își continue studiile în județul Alba și a fost prima absolventă de liceu care s-a înscris la universitatea din inima Cetății Alba Carolina, la ”1 Decembrie 1918”, mai exact, la specializarea Limba și Literatura română – Limba și literatura engleză.

Ștefania Ghișa, Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

Tânăra din Alba Iulia a optat pentru Cluj-Napoca și a intrat la Facultatea de Istorie și Filosofie de la Universitatea Babeș-Bolyai.

VEZI ȘI: Cei șapte elevi de ZECE ai județului Alba, la Bacalaureat 2020. Cum au văzut examenul și ce planuri de viitor au

Cristian Vasile Cristea, Colegiul Naţional „Inochenție Micu Clain” din Blaj 

Cristian a optat tot pentru Cluj-Napoca și a intrat la Facultatea de Automatică și Calculatoare de la Universitate Tehnica.

Dragoș Socol, Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

Dragoș este hotărât să facă o carieră în medicină. Acesta va susține duminică, 26 iulie examenul la Cluj Napoca. De asemenea, acesta a aplicat și la mai multe facultăți de medicină din Germania, însă doar la începutul lunii septembrie va afla dacă a fost admis sau nu.

Georgiana Alexandra Bodea, Colegiul Național ”Avram Iancu” din Câmpeni

Eleva de 10 din Câmpeni, Georgiana, a intrat la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, la specializarea Calculatoare și Tehnologia Informației în limba engleză.

Mălina Avrămuț, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Malina își croiește o carieră militară de succes. Aceasta va continua studiile la Academia Tehnică Militară din București, la specializarea Inginerie civilă, construcții și fortificații.

Alexandra Tuluș, Colegiul Național ”Titu Maiorescu” din Aiud

Tânăra de zece din Aiud are un vis: să îmbrace uniforma de polițist. Din acest motiv, acesta va susține în viitor adminiterea la una dintre școlile de poliție din țară.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax