Aiud
Cei șapte elevi de ZECE ai județului Alba, la Bacalaureat 2020. Cum au văzut examenul și ce planuri de viitor au
Georgiana, Alexandra, Mălina, Maria, Ștefania, Cristian și Dragoș – cei șapte tineri din județul Alba care au reușit performanța să promoveze examenul de Bacalaureat din 2020 cu media zece. În spatele unei note perfecte stau sute de ore de studiu, concentrare, emoții, dar și un mare sprijin din partea părinților, a familiei și a celor dragi.
Alba24.ro i-a contactat pe fiecare în parte pentru a afla care este secretul unui zece curat la Bacalureat și ce planuri de viitor au.
VEZI ȘI: Povestea unui elev din Sebeș, care a luat Bacalaureatul la limită. Cum se obține un ȘASE perfect atunci când te mobilizezi
Georgiana Alexandra Bodea, Colegiul Național ”Avram Iancu” din Câmpeni
Tânăra și-a încununat anii de studiu cu nota maximă la Bacalaureat. Însă un alt mare merit al tinerei din Câmpeni îl reprzintă terminarea gimanziului și a liceului cu 10 ”pe linie”.
CITEȘTE ȘI: Georgiana, eleva din Câmpeni cu 10 ”pe linie” până la terminarea liceului. A luat Bacalaureatul tot cu ZECE
S-a pregătit mult și a acordat o atenție sporită fiecărei probe de la BAC. Pe viitor, va studia la Cluj Napoca, automatică sau informatică.
Alexandra Tuluș, Colegiul Național ”Titu Maiorescu” din Aiud
Alexandra este singura absolventă de clasa a XII-a din Aiud care a reușit performanța de a obține nota maximă la examenul de Bacalaureat de anul acesta. ”Am obținut rezultatele la care am îndrăznit să sper și care au devenit realitate!
CITEȘTE ȘI: Alexandra, tânăra din Aiud care a luat media 10 la examenul de Bacalaureat 2020. Vrea o carieră în poliție
Sentimentul culegerii roadelor muncii este unul care nu poate fi descris în cuvinte”, a declarat tânăra pentru Alba24.ro. Alexandra își dorește o carieră în poliție.
Mălina Avrămuț, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia
Mălina, tânăra absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia a reușit în cei patru ani de studii să îmbine perfect sportul cu învățătura. Este singurul elev al unității de învățământ care a obținut nota maximă la examenul de anul acesta.
CITEȘTE ȘI: Mălina, eleva de 10 de la Colegiul Național Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. Rată de promovare de 100% la Bacalaureat 2020
„Sunt foarte fericită și mă simt împlinită că, în sfârșit, se vede munca de atâția ani de zile. Sunt nespus de recunoscătoare tuturor cadrelor didactice și militare care m-au pregătit timp de patru ani de zile și mă bucur foarte mult că am reușit să îmbin atât sportul cât și învățătura, spre un asemenea rezultat.”, a declarat Mălina.
Maria Lazăr, Colegiul Naţional „Inochenție Micu Clain” din Blaj
Pentru Maria, examenul de Bacalureat de anul acesta a fost mai ușor decât se aștepta.
Absolventa de 10 a Colegiului din Blaj s-a pregătit mult în particular: a studiat acasă din diferite cărți sau de pe internet, după cum chiar ea a declarat. De asemenea, a fost ajutată și de profesorii unității de învățământ, în timpul orelor on line.
CITEȘTE ȘI: Maria și Cristian, elevii de 10 ai Colegiului Național ”I.M. Clain” din Blaj, la Bacalaureat 2020. La ce facultăți vor să meargă
Maria vrea să studieze în continuare la Alba Iulia, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” – Facultatea de Filologie, specializarea română-engleză.
Ștefania Ghișa, Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia
Ștefania a mărturisit că se aștepta ca examenul să fie mai greu și că a rămas o idee surprinsă când a văzut contrariul.
Aceasta s-a pregătit acasă ajutată de profesorii unității de învățământ.
Pe viitor, Ștefania vrea să meargă la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și să studieze istoria.
Cristian Vasile Cristea, Colegiul Naţional „Inochenție Micu Clain” din Blaj
Cristian a spus că s-a pregătit acasă și a studiat aproape zilnic pentru a obține media maximă la examen.
Acesta se aștepta ca examenul de Bacalaureat de anul acesta să fie mai ușor, în special la matematică și informatică, raportându-se la subiectele din anii trecuți; totuși pregătirea acestuia a dat roade.
Pe viitor, Cristian va lua calea Clujului și se va îndrepta către Universitatea Tehnică.
Dragoș Socol, Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia
Pentru Dragoș, Bacalaureatul de anul acesta a fost fix așa cum s-a așteptat și nu a avut surprize în sala de examen.
Un mare ajutor în pregătirea pentru examen l-au avut profesorii care i-au susținut și îndrumat pe elevi pe tot parcursul orelor de pregătire on line.
CITEȘTE ȘI: Ștefania și Dragoș, elevii de 10 ai Colegiului HCC din Alba Iulia, la examenul de Bacalaureat 2020. Ce vor să facă pe viitor
Dragoș vrea să studieze medicina și are de ales între trei facultăți: una în România, la Cluj sau două în străinătate, în Austria – la Viena sau la o universitate din Germania.
Urmăriți Alba24.ro și pe Google News