Connect with us
Publicitate

SPORT

Powerlifting: Campionatul Național de Cadeți, un real succes

Publicat

Sâmbătă și duminică, orașul Unirii a fost capitala „greutăților”. Peste 60 de sportivi s-au întrecut la Alba Iulia, la Campionatul Național de Powerlifting dedicat cadeților. Competiția a avut loc atât pentru categoria feminin, cât și pentru masculin.

Chiar dacă nu a fost organizat într-o  sală de sport cu tribune, evenimentul s-a bucurat de atenție din partea  publicului albaiulian.

La categoria 48 kg, locul întâi a fost ocupat de Mihai Sferle, urmat de Alexandru Felea și Doru Mihon. La categoria 59 kg, locul întâi a fost câştigat de Mihai Topârcean, locul secund a fost ocupat de David Mocioi, în vreme ce ultima treaptă a podiumului i-a revenit lui  Marian Nuță.  La 66 de kg, masculin, au urcat pe podium următorii: Cadrin Nicolescu (I), Laurențiu Avram (II)și Răzvan Cozi (III).  La 74 de kilograme, cei mai merituoși sportivi au fost Alexandru Cazacu,  Marius Cristea și Marius Die.  La categoria 93 kg,  locul întâi a fost ocupat de Adrian Roșca, urmat de Sebastian Cleja și Sergiu Tutuianu.

La feminin, la categoria 47 kg, au urcat pe podium Liliana Atudorei,  Larisa Bârlea şi  Alexandra Bar.  La categoria 52 de kilograme, locul I și medalia de aur i-au revenit Dianei Șilinca, aceasta fiind urmată de Adela Mocioiu și  Eliza Rusu. La categoria 57 de kilograme, Laria Simionescu și-a adjudecat aurul, în vreme ce Andreea Stan și Alina Furdui au completat podiumul.

Florina Lupșa a ocupat prima treaptă a podiumului, la categoria  63 de kilograme, pe locul secund s-a aflat Marinela Petuca, în vreme ce pe al treilea loc a fost  Elena Nicoară. La feminin, campioană absolută a fost Carmen Pârva, sportivă ce a concurat la 84 de kg.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax