Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poziția UAB, la cinci zile după scandalul cu geamuri sparte de la Căminul nr. 1, dintre studenți și localnici

Publicat

La cinci zile după scandalul nocturn izbucnit la Căminul nr. 1 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în urma căruia mai multe geamuri ale clădirii au fost sparte cu pietre de către localnicii din zonă, reprezentanții instituției au transmis precizări, într-un comunicat. 

Vezi și VIDEO: Cămin studențesc din Alba Iulia, atacat cu pietre în miez de noapte. Conflict între studenți și locuitorii din zonă

„Cu privire la incidentul din data de 25/26 iunie 2019 din zona Căminului studențesc nr. 1 al UAB, despre care mass-media locală a difuzat câteva materiale, facem următoarele precizări:

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia face toate demersurile legale pentru soluționarea situației existente în zona căminelor studențești nr. 1 și nr. 2. Mizăm, ca instituție, pe implicarea permanentă a administrației locale în vederea asigurării siguranței studenților Universității, în toate zonele de interes pentru UAB aflându-se, de multă vreme, agenți de pază cu atribuții specifice, dată fiind obligația noastră de a asigura condiții optime studenților în toate căminele studențești și în campusul universitar.

Fiind o instituție de referință pentru comunitatea albaiuliană, UAB se bazează pe colaborarea constantă, în orice situație, cu autoritățile locale și cu partenerii instituționali, așa încât sperăm ca și de această dată demersurile noastre să conducă la rezolvarea corectă a situației”, au transmis reprezentanții UAB.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax