Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PP-DD nu votează la referendum. Ion Marincaș: „Nu voi participa la o asemenea mascaradă!”

Publicat

Cu foarte scurt timp înainte de referendum, când populația se împarte în persoane care merg și care nu merg la vot, dacă reprezentanții PDL au transmis foarte clar că nu se vor prezenta la urne, acestora li s-au adăugat și membri PP-DD. Aceștia nu vor ca, prin votul lor, să participe la validarea referendumului, pentru care este necesară prezența a 50% + 1 din populația României, adică 9.150.000.

După ultimele directive de la nivel central, membrii și simpatizanții Partidului Poporului nu vor participa la referendum. Cu atât mai mult în Alba Iulia, unde partidul lui Dan Diaconescu este proaspătul aliat al PDL în Consiliul Local.

Ion Marincaș, consilier județean și membru PP-DD, a declarat că nu se va prezenta la urne. „Nu votez la referendum. Nu doresc să particip la această mascaradă. Aceasta este și opinia Partidului Poporului – Dan Diaconescu, la nivel național”, a precizat acesta.

Pe de altă parte, noul viceprimar al orașului Alba Iulia, Dorin Șerdean, membru PP-DD și candidatul acestui partid la Primăria municipiului la alegerile locale din 10 iunie 2012, va participa la referendum, din considerentul că „votul este un drept consfințit prin Constituție”. Acesta nu s-a hotărât încă la ce secție va vota, întrucât va trebui să fie prezent la mai multe secții din oraș, pentru a monitoriza buna desfășurare a procesului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. prosttv-ul

    vineri, 27.07.2012 at 21:32

    mascaricii astia nu sunt in stare nici sa sa schimbe placa. Au primit biletel pe care scrie „zi ca nu participi la mascarada”…si repeta ca papagalii EXACT acelasi cuvinte. Si Hava, si Dumitrel, si Clement, si acum „justitiarul” Marincas.
    Oare cei care il injurau pe forumuri pe Marincas aveau dreptate??
    Macar schimbati cuvintele papagalilor…..

  2. MINCIUNI MARCA pp-otv-dd

    sâmbătă, 28.07.2012 at 07:18

    Cel mai slab si prost pregatit „politician” ion marincas , care a fost contestat si e si acum de toti colegii lui.
    Un plotoner de militie facut la apelul bocancilor vrea sa fie vicepresedinte la CJ Alba … viseaza „colorat” otevistul .

  3. jean

    duminică, 29.07.2012 at 09:58

    mă ! !pipi-kaka . parcă de la centru DD în Direct zbiera în gura mare că nu va face nicodată alianţă cu PDL-ul ! ce să mai înţeleagă lumea? ? ori sînteţi nişte lingăi…ori vă doare-n cur de alegători ! staţi liniştiţi că în nov n-o să apucaţi nici 1% dacă aşa vă comportaţi . una spuneţi şi alta faceţi…halal să vă fie !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax