Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Precizări cu privire la un DOCUMENT INSP distribuit pe internet prin care se anunță CARANTINĂ pentru Alba Iulia din 15 noiembrie

Publicat

Instituția Prefectului Alba vine cu precizări după ce pe rețelele de socializare a fost distribuit un document INSP prin care se arată că a fost avizată declararea carantinei pentru municipiul Alba Iulia, începând de duminică 15 noiembrie 2020.

AICI DOCUMENTUL: CARANTINĂ la Alba Iulia, de marți, ora 00.00: Zona în care se aplică măsurile restrictive. Ce nu ai voie să faci

Documentul respectiv poate fi vizualizat mai jos:

” Referitor la Avizele de carantină emise de INSP, vă precizez că ele au fost solicitate de către DSP Alba, iar data emiterii acestora nu coincide cu data instituirii carantinei.

Totodată , vă aduc la cunoștința că procedura de instituire a carantinei este una foarte clara și care prevede anumiți pași care trebuie respectați întocmai:

– propunerea DSP privind carantina;

– emiterea avizului INSP;

– analiza în ședința CJSU și luarea Hotărârii prin vot;

– transmiterea Hotărârii către comandantul acțiunii pentru aprobare;

– după aprobare, publicare in M. Of.

Ori noi, în momentul acesta ne aflăm în procedura de elaborare a proiectului de Hotărâre ce se va afla pe ordinea de zi a ședinței CJSU unde vor fi analizate și votate aceste avize (primite ieri de catre DSP).

Nu vă ascund faptul că , potrivit celor discutate, cel mai devreme putem avea în vedere începerea carantinării (pentru localitățile pentru care se va și vota această măsură ) marți la ora 00.00, tocmai din motivele procedurale expuse mai sus.

După ședința CJSU de astazi, vom comunica public, în cel mai scurt timp, Hotărârile adoptate pentru fiecare localitate pentru care s-a propus aceasta măsură”, a declarat prefectul de Alba, Nicolae Albu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax