Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prefectul de Alba a cerut Poliției și Jandarmeriei să trimită mai mulți oameni în stradă și în zona școlilor

Publicat

Prefectul Nicolae Albu a solicitat Poliției și Jandarmeriei să trimită mai mulți oameni în stradă, în patrulare. De asemenea, acesta a cerut instituțiilor o mai mare prezență a forțelor de ordine și siguranță publică, în zona unităților de învățământ preșcolar, gimnazial și liceal, în contextul în care săptămâna viitoare, elevii se întorc la școală.

Prefectul a făcut aceste solicitări joi, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba și Inspectoratului Județean de Jandarmi, având ca temă principală siguranța cetățeanului.

”Am convocat inspectorii șefi ai Poliției județene și ai Jandarmeriei Alba, la o întâlnire de lucru (…) Am solicitat un plan de măsuri concret astfel încât, în mandatul meu de prefect, să crească numărul de polițiști și jandarmi ce patrulează în stradă. Am solicitat și o mai mare prezență a forțelor de ordine și siguranță publică, în zona unităților de învățământ preșcolar, gimnazial și liceal, având în vedere ca la începutul săptămânii viitoare, copiii se reîntorc la școală din vacanță. Măsurile de prevenție în scoli nu mai trebuie să fie doar formale. E nevoie de măsuri complementare, cu un număr mai mare de polițiști și jandarmi în stradă, astfel încât fiecare locuitor al județului Alba să se simtă în siguranță” a transmis prefectul.

Fenomenul delicvenței juvenile, a agresiunilor din incinta și din afara instituțiilor de învățământ a fost o altă temă abordată la întâlnirea cu reprezentanții Poliției și Jandarmeriei, ”pentru ca părinții care pleacă la muncă, trebuie să fie liniștiți în legătura cu siguranța copiilor lor” a declarat Albu.

În ultima vreme, în județ au fost înregistrate multe infracțiuni comise cu violență și un val de spargeri de locuințe și de case în construcție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jidanul

    vineri, 10.01.2020 at 10:55

    Foarte bine a gandit d-l prefect N.Albu,deoarece cei ce stau la caldurica in birouri si au grade…(inclusiv politistele!!!!) ar trebui sa fie pusi sa faca patrule pedestre(pe jos) nu cu auto ca sa se intalneasca cu hotii pe timpul dupa amiezilor si a noptilor…!Ati vrut grade..acum la munca !!!!ca sporuri de 20% veti primi cei peste 110 000 tineri politisti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax