Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prefectul de Alba, Gheorghe Feneșer, face apel public pentru respectarea legii în campania electorală a alegerilor europarlamentare

Publicat

La două săptămâni de la începerea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer face un apel public pentru respectarea legii. El a declarat că Instituţia Prefectului face toate demersurile necesare pentru organizarea în cele mai bune condiţii a scrutinului din 25 mai.

„Împreună cu autorităţile locale şi celelalte instituţii implicate în organizarea alegerilor, ne vom asigura că procesul electoral se va desfăşura în mod corespunzător în toate secţiile de votare înfiinţate la nivel judeţului nostru, în aşa fel încât fiecare cetăţean cu drept de vot să-şi poată exercita acest drept, conform prevederilor legale în vigoare”, a precizat prefectul Gheorghe Feneşer.

Referitor la modul de desfăşurare a campaniei electorale pentru alegerile din 25 mai 2014, prefectul de Alba face un apel public către competitorii electorali şi toţi cei care participă la activităţile electorale: „ Respectarea legii în campania electorală este esenţială. Am convingerea că toţi cei implicaţi în activităţile electorale sunt conştienţi de importanţa desfăşurării în mod legal a tuturor acţiunilor care au loc în această perioadă. Atât candidaţii la Parlamentul European cât şi ceilalţi participanţi la campania electorală trebuie să ştie că Instituţia Prefectului – Judeţul Alba şi toate instituţiile abilitate să supravegheze procesul electoral vor lua toate măsurile necesare pentru ca legea să nu fie în nici un fel încălcată”, a declarat prefectul Gheorghe Feneşer.

În urmă cu două săptămâni, prefectul Gheorghe Feneșer, alături de subprefectul Cornel Murg au participat la o acțiune electorală a PSD la Cugir, la care au fost invitați mai mulți miniștri și candidați la europarlamentare. Liberalii din Alba au transmis atunci un comunicat de presă în care declarau că prefectul Gheorghe Feneşer şi subprefectul Cornel Murg ar trebui demişi din funcţie pentru că au participat la acţiuni electorale ale PSD, la Cugir, după ce, susțineau aceștia, Guvernul Ponta a demis un subprefect, pe liberalul Vasilică Potecă din Hunedoara, pe motiv că a asistat la un miting organizat de PNL la Deva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax