Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prefectura Alba: 16 comune din județ nu au primit încă ajutoarele alimentare de la UE. Termenul limită de distribuire este 31 ianuarie

Publicat

distribuire alimente gratuite ue alba Prefectul de Alba, Gheorghe Feneșer a anunțat că termenul de finalizare a distribuirii ajutoarelor alimentare este de 31 ianuarie. Până în momentul de față în județul Alba sunt 16 primării la care ajutoarele alimentare de la UE  nu au ajuns. Prefectul a spus că până la sfârșitul săptămânii și celelalte administrații locale vor primi ajutoarele, care trebuie ridicate de beneficiari. Până la această dată în Alba au fost distribuite un număr de 100.438 de colete, dintr-un total de 133.656 de colete.

Un număr de 16 comune, respectiv Arieșeni, Blandiana, Cergău, Ceru Băcăinți, Cut, Doștat, Gîrda de Sus, Ocoliș, Ponor, Poșaga, Rimetea, Săliștea, Sohodol, Stremț, Săliștea și Vidra nu au primit încă ajutoarele alimentare, dar din informațiile primite de la distribuitor, prefectul Gheorghe Feneșer a anunțat că sunt programate să ajungă până la sfârșitul săptămânii.

Termenul de finalizare a distribuirii ajutoarelor alimentare este 31 ianuarie. Distribuirea efectivă de către firma care furnizează aceste produse, Eco Trade SRL, a început în 9 decembrie 2014 și se desfășoară după un grafic stabilit de Ministerul Fondurilor Europene.

Nu au fost probleme înregistrate în distribuție, mici excepții când din cauza frigului și a zăpezii, comunele din zona de munte unde accesul nu a fost posibil, au fost reprogramate.

Ajutorul alimentar constă în:

– 3 kg făină de grâu

– 3 kg făină de mălai

– 400 grame paste făinoase

– 2 litri ulei de floarea soarelui

– 2 kg zahăr

– 4 conserve carne de porc de 300 grame

– 3 conserve carne de vită de 300 grame

– 5 conserve pateu de ficat de 200 grame.

În Alba Iulia, până în 16 ianuarie persoanele care nu au apucat să îşi ridice produsele alimentare de la UE, se pot prezenta la depozitul de pe strada Iaşilor, respectiv la Centrul de zi de pe strada Libertăţii să intre în posesia lor. Relaţii suplimentare la telefon 0258/810565, între orele 8.00 – 16.00.

Citește și Până în 16 ianuarie, în Alba Iulia se mai pot ridica ajutoarele alimentare de la UE. Unde se pot prezenta beneficiarii

Primăria Aiud a anunțat că termenul limită pentru ridicarea ajutoarelor alimentare este 30 ianuarie, iar distribuirea se face de luni până vineri între orele 9.00 – 14.00.

Citește și Primăria AIUD: Termen limită pentru ridicarea ajutoarelor alimentare, 30 ianuarie. Detalii pentru beneficiari

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax