Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Pregătiri pentru vaccinarea anti COVID-19 a profesorilor din Alba. Dascălii sunt întrebați dacă vor să se vaccineze sau nu

Publicat

La nivelul județului Alba încep pregătirile pentru vaccinarea anti COVID-19 a profesorilor și a personalului auxiliar din instituțiile de învățământ. 

Mai exact, până pe 15 ianuarie, Inspectoratul Școlar Județean Alba trebuie să trimită către Ministerul Educației o listă cu toți profesorii și personalul auxiliar care doresc să fie vaccinați anti COVID-19.

În acest sens, potrivit reprezentanților ISJ Alba, marți, 5 ianuarie, au fost trimise liste de înscriere către toate unitățile de învățământ din județ.

Profesorii au termen până pe  14 ianuarie să se înscrie pe lista de vaccinare anti COVID-19.

Reamintim că elevii sunt în vacanța de iarnă până luni, 11 ianuarie. Din datele de până acum, la data menționată cursurile vor începe online pentru toate unitățile de învățământ.

CITEȘTE ȘI: Când încep cursurile și câte zile de școală mai au elevii. Structura anului școlar 2020-2021 cu detalii despre examene

Decizia privind redeschiderea școlilor va fi luată în a doua jumătate a lunii ianuarie. Ministrul Educației spune că își dorește ca școlile să se deschidă cât mai repede, chiar și din 8 februarie, adică odată cu începerea semestrului al doilea, dacă este posibil, în funcție și de campania de vaccinare.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax