Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Premierul Ludovic Orban, prezent 4 ore în Alba Iulia, la manifestările dedicate Zilei Naționale. PROGRAMUL vizitei

Publicat

Premierul Ludovic Orban se va afla duminică, 1 Decembrie, la Alba Iulia. Acesta va participa la mai multe evenimente organizate în orașul Marii Uniri, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Potrivit programului oficial, premierul va participa începând cu ora 10:00 la ceremonia militară de depunere de coroane și jerbe de flori la Monumentul Marii Uniri.

Mai apoi, de la ora 11:00, acesta va fi prezent la Marea Adunare Națională și Primirea Soliilor din Cetățile de Scaun, un eveniment de reconstituire istorică ce se va desfășura la Sala Unirii.

La ora 12:00 Ludovic Orban va ajunge la Catedrala Ortodoxă a Încoronării, unde va lua parte la slujba Te Deum.

Ultimul eveniment la care va participa premierul, pe 1 Decembrie, la Alba Iulia, este ceremonia militară – defilarea truperlor și tehnicii militare. Parada militară va avea loc începând cu ora 13:00, pe Bulevardul „1 Decembrie 1918”.

Premierul Ludovic Orban va reveni în București, unde va participa, de la ora 18:00, la recepția oferită cu prilejul Zilei Naționale a României de președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albaiulian

    sâmbătă, 30.11.2019 at 18:15

    Ce sa spun… e nemaipomenit ca la 100 de ani de la Marea Unirea sa fim condusi de un neamt si de un ungur proveniti din etniile cu care ne-am luptat in Primul Reazboi Mondial pentru alipirea Transilvaniei la Romania! Sa ne fie RUSINE ca natie…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax