Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Premii în bani pentru elevii din Aiud care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade. Regulamentul de premiere, în şedinţa Consiliului Local

Publicat

Olimpicii din Aiud şi satele aparţinătoare vor primii premii în bani de la Primăria Aiud. În şedinţa de miercuri, consilierii locali vor vota premierea elevilor participanţi la faza naţională a olimpiadelor şcolare şi a concursurilor organizate de MEN pe filieră tehnologică în anul şcolar 2013-2014.

UPDATE: Proiectul a fost amânat pentru o şedinţă viitoare a CL Aiud, pentru completarea documentaţiei.

Se propune acordarea unui premiu de excelenţă elevilor care au participat la faza naţională a acestor olimpiade şi au obşinut premii sau menţiuni în toţi anii unui ciclu de învăţământ (gimnazial, liceal), în perioada 2010-2014.

Premierea va fi făcută de Consiliul Local Aiud, în cadru festiv, în luna decembrie, la „Gala perfomerilor”.

Vor fi premiaţi toţi elevii care au obţinut locul I la faza judeţeană (cu o sumă cuprinsă între 50 şi 200 de lei), respectiv I (între 250 de lei şi 600 de lei), II (între 200 de lei şi 500 de lei) sau III (între 150 de lei şi 400 de lei) ori menţiune (între 100 de lei şi 300 de lei), la faza naţională sau internaţională a olimpiadelor.

Şi profesorii care i-au pregătit pe aceşti elevi vor fi recompensaţi. Primesc premiu între 100 de lei şi 300 de lei pentru locul I al concurentului la etapa judeană, respectiv între 150 de lei şi 500 de lei, pentru câştigătorii olimpiadelor naţionale.

În cazul în care elevul a obţinut şi locul I la faza pe judeţ şi locuri pe podium la cea naţională, va primi premiul cel mai mare dintre cele două categorii. Pentru profesori, vor primi, de asemenea, premiu pentru cea mai importantă performanţă a elevilor pregătiţi.

Citeşte şi Elevii Şcolii Gimnaziale “Axente Sever” din Aiud, finaliști la olimpiada de limba franceză pe internet. Peste 90 de echipe au fost înscrise în concurs

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax